2777
2789
بله یکی شون متوجه شد. هیچی میگه فعلا نریم خونه...

من همیشه از قهر و ترک خونه فراری ام به خاطر حس ناامنی و استرسی که به بچه ها دست میده 

ولی شما حتما دلیل محکمی واسه این کارتون داشتین

خاطرات کهنه را آخر شبی خواهم نوشت /دخترم باید بداند مادرش دیوانه بود...
فعلا زوده...بنظرم یه دو هفته‌ای کسی کارش نداشته باشه بهتره

ولی حس بد نداشته باش اصلا خونه خواهرشم موندی امیدوارم مشکلت حل بشه . من خودمم امسال می‌خوام اقدام کنم واسه جدایی اکثرا الان همه تو زندگی مشکل دارن 

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قهر نرفتم برای شکایت رفتم اون زمان که تازه ازدواج کرده بودم البته جواب هم دادخیر ببینه خواهرشوهرم

خوبه خواهرشوهرت کمکت کرد

خواهرشوهر من که اوایل ازدواجم از شوهرم یا مادرش شکایت میکردم پیشش ، بدتر پاچه مو گاز میگرفت

منم چند ساله کلا خواهرشوهرمو انداختم دور چون چندین بار ازش بی احترامی دیدم...

لطفا واسه شادی روح عزیزای آسمونیم ، صلوات بفرستید  💔
ولی حس بد نداشته باش اصلا خونه خواهرشم موندی امیدوارم مشکلت حل بشه . من خودمم امسال می‌خوام اقدام کن ...

چه سخت... البته بچه ای نباشه جدایی شاید یه پل باشه برای عبور از گذشته و شروع جدید 

به دنبال وارستگی 
من همیشه از قهر و ترک خونه فراری ام به خاطر حس ناامنی و استرسی که به بچه ها دست میده ولی شما حتما دل ...

میدونم چی میگی.... منم متاسفانه متنفرم بودم ازین کار ولی احساس کردم همه کنار هم باشیم بهتره. اینجا رو دوست دارن و خوشحالن خونه عمه هستن ولی درک می‌کنم بهم ریختن

به دنبال وارستگی 
چه سخت... البته بچه ای نباشه جدایی شاید یه پل باشه برای عبور از گذشته و شروع جدید

دوتا دارم بزرگه کلاس دوم ولی دیگه نمیشه شوهرم انکار انسان نیس نسبت ب من فقط اینجوریه هرکاری کردم نشد درست نمیشه 

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹
دوتا دارم بزرگه کلاس دوم ولی دیگه نمیشه شوهرم انکار انسان نیس نسبت ب من فقط اینجوریه هرکاری کردم نشد ...

هعی....شوهر من ذاتش درسته اینو مطمئنم فقط خیلی خیلی خیلی تند مزاج و بداخلاق میشه وقتی مشکلی هست. امیدوارم تو و بچه‌هات بهترین ها پیش روتون باشه 

به دنبال وارستگی