2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره ولی خب حس بدی دارم.... بعد این همه سال زندگی... این مدلی قهر نمیگنجه در تصورم

بعضی وقتا زن کم میاره مجبوره بره درکت میکنم عزیزم . شوهرت نمیاد حرف بزنین مشکل حل کنین

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹
بعضی وقتا زن کم میاره مجبوره بره درکت میکنم عزیزم . شوهرت نمیاد حرف بزنین مشکل حل کنین

نه بابا طلب کاره این مدلی نیست که بگه اخ اخ اشتباه کردم. آخرش ما همه میشیم شمر ذی الجوشن اون میشع مظلوم 

به دنبال وارستگی 
بله تو اون که شک ندارم. خودم حس بدی دارم بد بد بد...خوبه که نیست کسی خونش وگرنه خیلی بدتر میشد حالم

واسه قهر رفتی طبیعیه که حالت گرفته باشه♥ولی کار بدی نکردی .

امیدوارم زودتر همه‌چی برات درست بشه🌱

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

نه بابا طلب کاره این مدلی نیست که بگه اخ اخ اشتباه کردم. آخرش ما همه میشیم شمر ذی الجوشن اون میشع مظ ...

بالاخره که یکی باید پیش قدم بشه واسه آشتی کاشکی لااقل خواهرش باهاش حرف میزد ولی در کل ذات درست شدنی نیس 

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹
بالاخره که یکی باید پیش قدم بشه واسه آشتی کاشکی لااقل خواهرش باهاش حرف میزد ولی در کل ذات درست شدنی ...

فعلا زوده...بنظرم یه دو هفته‌ای کسی کارش نداشته باشه بهتره 

به دنبال وارستگی