2777
2789

۳ روزه با همشرم سر دخالتای مادرش قهریم یه دعوایی بینمون میشه زود میره پایین با مامانش اینا میگه و همه میفهمن سه روزه به مادرم میگم بیا با پدرشوهرم صحبت کن بزاره ما از این خراب شده در بیاییم( نمیزاره دربیاییم میگه آبروم میره) ولی مامانم میگه نه نمیتونم خودت حرف بزن میگه به بابا بگم میگه نه نمیشه… مادرشوهرم هرچی از دهنش میاد بی دلیل بهم میگه بی دلیل دخالت میکنه خستم به خدا جاریم مستقله( پدرشوهرم بهش خونه داده) منم تو این خراب شده موندم خونمم خیلی قدیمیه نه تعمیر کردن نه چیزی همه چیزش خرابه به شوهرم میگم درست کنه ( تعمیر کنه) مادرشوهرم میگه چرا به این خونه ایراد میزاری خستم به خدا جاییم ندارم برم اون از شوهر اون از مادر😭😭😭😭 کاش همه دخترا یه خانواده خوب داشتن در هر شرایط پشتشون میموندن

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

عزیزم خودت از حق خودت دفاع کن الان باید پشتت فقط ب خودت گرم باشه ن کس دیگه 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تنها راهش اینه که قهربری خونه مادرت و بگی نمیام تا خونه جدا بگیری

چند بار رفتم مامانت گریه و زاری میکنه که آشتی کن 

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
عزیزم خودت از حق خودت دفاع کن الان باید پشتت فقط ب خودت گرم باشه ن کس دیگه

چیکار کنم ؟ با زبون خوش صحبت کردم با قهر و دعوا هرچی هرکاری کردم به حرفم گوش نمیکنن امروز رسما به طلاق فکر کردم بعد گفتم جایی رو ندارم که

اتفاقا مادرت کار درست میکنه که دخالت نمیکنه،تو خودت باید با پدرشوهر وهمسرت صحبت کنی،از طرفی اگرم مان ...

مادرشوهرم خالمه

چیکار کنم به حرفام گوش نمیدن همش میگن کوتاه بیا

مامانت بهترین کار را میکنه یه حرفی بزنه تا ابد میگن مامانت فلان گفت نمیگن خودمون چی گفتیم پدر و مادرت نباید حرفی بزنن 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
مادرشوهرم خالمهچیکار کنم به حرفام گوش نمیدن همش میگن کوتاه بیا

چند وقته ازدواج کردی وتو یه ساختمونی؟ببین خواهر منم با مادرشوهرش تو یه ساختمونه،ولی مثل مهمون دعوت که بشه با همسرش میره ومیاد،کلا هم یه گوشش در ویکیش دروازس،هرجی رفت وامد کمتر راحت تر