2777
2789

خانما من دیروز مامانم صبح حالت تهوع وحشتناک داشت و رفت خونه خالم یدونه آمپول دمیترون زد و اومد خونه خوابید بعد بلند شد رفت بالا اورد دوباره خوابید بلند شد بالا اورد و رفت دکتر گفتن که چیز خاصی نیست ولی خودش میگه این ویروسه رو گرفتم و رفته تو اتاق وقتی هم میاد بیرون ماسک میزنه . چیکار کنیم به ما منتقل نشه ماسک زدن کافیه ؟ پیاز گذاشتم تو خونه تند تند هم اسپند دود میکنم و هرجا که رد شده رو سرکه میپاشم دیگه چیکار کنم . من واقعا به شدت از حالت تهوع و استفراغ بشدت میترسم و بگید دیکه چیکار کنم نمیدونم به خاطر اینه که خیلی بهش فکر میکنم یا بهم سرایت شده حس میکنم معدم یکم درد میکنه و هیچی اشتها ندارم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من جوابتو دادم نوشتم جلو اسهالش رو نباید بگیره تا ویروس از بدنش خارج بشه بهت گفتم خواهرمم همینطور بود سر یه هفته ای خوب شد

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

به بدنت رطوبت نده مثلا زیاد نشور چون بدن خیس بدتر می کنه

هرچی بیشتر شستشو کنید بدتر می شید چون بدن قدرت مقابله رو ازدست می ده.اصلا مواد الکلی ووایتکس نزنید .جدیدا می گند وایتکس کروناست نه سرماخوردگی.چون ریه رو ضعیف می کنه

فکر بکر