2777
2789
عنوان

بنظرتون سن اقا توازدواج زیادباشه خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 25 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این فقط جلو مردمه هیچکس نمیتونه یکی 16 سال بجه تر درک کنه

اره منم همین میگم ،چون مرده بزرگه به طبع سلطه زیادی رو زن داره وزنم مجبوره سلطه پذیر باشه،یا اینکه مرده رفته دوراش زده الان میخواد زندگی اروم داشته باشه به زنه اجازه جوونی کردن نمیده

منم 12 سال اصلا تفاهم نداریم خره من بعنوان ی دهه هشتادی دوس دارم خیلی چیزارو تجربه ولی چون اقا تجربه ...

اره مثل شوهر خرمن که خودش دوراش زده دیگه به من اجازه جوونی کردن نمیده

سن هر چقدر برع بالا ،مشکلات بیشتر نمود میکنه

بنطرت توآینده چه مشکلاتی اضافه میشه؟من خودم شوهرم ۱۰سال بزرگتره اکثرا تفاهم نداریم مثلا گاهی بهش میگم برامن پاستیل بخر میگه بچه بازی درنیار بنظرش مسخره میاد 

کاش اول تاپیک یه نظر سنجی سنی میزاشتی ک اونایی ک تجربه دارن فقط جواب بدن

دیگه حواسم نبود،من خودم ۱۰سال شوهرم بزرگتره اکثرا تفاهم نداریم دیگه نمیدونم توآینده چجوری میشیم

دیگه حواسم نبود،من خودم ۱۰سال شوهرم بزرگتره اکثرا تفاهم نداریم دیگه نمیدونم توآینده چجوری میشیم

ان شاءالله ک خوب باشید   ولی منم بیشتر فکر میکنم به خود اون آدم و شخصیتش بستگی داره ولی خوب قطعا فاصله زیاد خیلی خوب نیست

خدایا خودمو به تو سپردم.

اره مثل شوهر خرمن که خودش دوراش زده دیگه به من اجازه جوونی کردن نمیده

خاک بر سرشون بخدا ارزوی یبار با دوستام بیرون رفتن مونده رو دلم 17 سالم بود زن این 30 ساله خر شدم کاش قلم پام میشکست 

حرفام خطاب ب شخص خاصی نیس ولی اگ کفشه اندازت بود بپوش سیندرلا😉