2777
2789

به عشق امام زمان علیه السلام 💚 شمافردا دوست داری به عشق امام زمان علیه السلام 💚چه کاری انجام بدی که به امام مهربونی ها نزدیکتر بشی؟

1🌹 نمازاول وقت

2🌹 رعایت حجاب

3🌹خوش اخلاق بودن

4🌹خدمت به پدر و مادر

5🌹صدقه دادن

6🌹 قرآن خوندن

7🌹100صلوات

8🌹14صلوات

9🌹سه تاتوحید

10🌹دستگیری ازکسی

11🌹صله رحم

12🌹ترک غیبت

13🌹ترک دروغ

14🌹تبلیغ درفضای مجازی

15🌹زیارت آل یاسین

16🌹کارهای مهدوی

17🌹ترک یک عادت بد /ترک گناه

18🌹نمازشب

19🌹دعادرحق دیگران

20🌹دعای فرج

میتونی یکی یا چند مورد از گزینه های بالا یا هرچیز دیگه ای که فکرمیکنی باعث لبخند امام عزیزمون میشه راانتخاب کنی و اعلام کنی تاباعث تشویق همدیگه بشیم تابتونیم قدمی به امام خوبی ها نزدیک بشیم😍😍🌹🌹🌹فقط به عشق امام زمانم😍😍😍

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۸و۹

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
امیدوارم فقط امام زمان هر چه زودتر ظهور کنهاین دنیا دیگ به درد نمیخوره

بدون حضرت عشق دلامون خوش نیست

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
الهی حاجت روابشین به عشق حضرت مهدی 🌺🌺

ممنونم عزیزم😍

اتشالله هممون حاجت روا بشیم😘😁

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
چه تاپیک قشنگی اللهم عجل لولیک الفرج ۲ ۵ ۷ ۹ ۱۹ ۲۰

نظرلطفت عزیزززم ازاسم حضرت عشقه که همه چیش قشنگه 

ب

ان شاالله به عشق حضرت مهدی عزیزمون حاجت روابشین