2777
2789

به نظرتون اگه پسری داخل اینستا فالور دختر داشته باشه ،مثلا همکلاسی هاشو بعضیاشونو فالو داشته باشه پسر خوبیه؟

به نظر من اینجور پسرا خوب نیستن،نظر شما چیه؟

نقشه های خدا همیشه از خواسته های ما قشنگ تره 🥰🍀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستگی از شناخت به اون پسره داره ولی سعی کن اهمیت ندی و بیشتر این باشه که اونا یه تار مویه توهم نیستن

آخه الان یه مدت با کراشم از طریق چت ارتباط مجازی داریم هم کلاسی هستیم ولی تا حالا حضوری به هم سلام هم نکردیم ،کراشمم یه پسر ساکت و کم حرفه ندیدم تا حالا با دخترا حرف بزنه

آشنا باشن مشکلی نداره

الان منم چن تا از دوستای دوران مجردیمونو که پسرن و اکیپ بودیم با هم فالو دارم

اقوام مذکر همسرمم فالو دارم

همسرم هم اقوام مونثشو فالو داره

ولی غریبه جالب نیس

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
آخه الان یه مدت با کراشم از طریق چت ارتباط مجازی داریم هم کلاسی هستیم ولی تا حالا حضوری به هم سلام ه ...

بد تو پیجش دیدم چنتا از همکلاسی های دختر رو فالو و داره اونا مثل خودم بچه درسخونای کلاس هستن و ارتباط زیادی با پسرا ندارن، یعنی این پسره همزمان داره باهمه میپره؟

آشنا باشن مشکلی ندارهالان منم چن تا از دوستای دوران مجردیمونو که پسرن و اکیپ بودیم با هم فالو دارماق ...

عزیزم ما هنوز ازدواج نکردیم،حضوری همو میبینیم اون خیلی نگاه میکنه من سعی میکنم خودم به اون راه بزنم وقتی چشامون تو چشم هم میوفته سریع از هم دیگه نگاه مون رو میدزدیم