2777
2789
ب نظرم بت نمیخوره ۲۸باشیبیبی فیسییا شاید این عکس اینطور افتادی

اره بیبی فیسم،تعجب کردم اینجا۲۶/۲۷ حدس زدن چون تو واقعیت همه حدود بیست سال میگن 

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بیبی فیسم،تعجب کردم اینجا۲۶/۲۷ حدس زدن چون تو واقعیت همه حدود بیست سال میگن

خوبه ک🥹😍

قدت چنده

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
موهاتتت فرهههه،دختر ب این خوشگلی واقعا چرا خوشگلا انقدر اعتماد ب نفسشون پایینه

اره فرفریممم

نه بابا 

بخاطر چشام همه با افغانیا اشتباه میگیرنم🚶‍♀️

ﻫﯿﭽﮕﺎه ﻧﻪ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﺑﺨﻨﺪﯾﺪ، ﻧﻪ ﻗﻀﺎﻭﺗﺶ ﮐﻨﯿﺪ، ﻫﺮﮔﺰ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯿﺪ، ﺷﺎﯾﺪ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺭﻭﺯﯼ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ...
خیلی خوشکلی بچه میزنی چندسالته

چندسال میخوره بم؟

۱۶میخوره؟

ﻫﯿﭽﮕﺎه ﻧﻪ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﺑﺨﻨﺪﯾﺪ، ﻧﻪ ﻗﻀﺎﻭﺗﺶ ﮐﻨﯿﺪ، ﻫﺮﮔﺰ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯿﺪ، ﺷﺎﯾﺪ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺭﻭﺯﯼ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ...
اههااا خوبه من 34سال بچه میخورم

۳۰ میخورینن

وای شما ک خیلی خوشگلین چرا میگین ادامس خرسی😂

اره♥️۱۶۵ ام

قدتم خوبه🥹

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○