2777
2789
من

زن میخوره از این سلیطه ها باشی🤤

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
هیییی فک نمیکردم😂من خودم چهرم پوستم سفیده موهای بور و چش بادومی بیشتر ب شرقیا میخورم ولی خب ترکمنم� ...

خیلی خوشگلن من همکارام بیشتر ترکمن هستن با چشمای بادومی جذاب 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا خیلی رحم کرد که مرد نشدی واقعا🤣🤣🤣

نامزدمم میگفت 

یبار میگفت توروخدا انقد هیز نباش 

تازه بدبختی اینه این فقط شامل حال دخترا میشد و نامزد خودم

رو پسرا عادی

بعد نامزدم از اینا بود که سرش کاملا پایین من هیز🤣

‌‌‌

کاش برمیگشتم ب اون سن😃۲۸ ام

ب نظرم بت نمیخوره ۲۸باشی

بیبی فیسی

یا شاید این عکس اینطور افتادی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
بچها منم جزو اون ترکمنهای خوشگل محسوب میشم؟🥹اصلا حالت چشامو دوس ندارم

وای غشششش💘🖇

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"