2777
2789
عنوان

چقدر زود گذشت هقققق

167 بازدید | 32 پست

دلم برای عروسیم تنگ شد😂

خیلی خوب بود و کلی بهم خوش گذشت

دلم میخواد بازم لباس عروس بپوشممم😭😂

با اینکه لباسم خیلی سنگین بود و بدنم مدت ها کبود و‌زخمی بود ولی بهم خیلی چسبید🫠

خدایا من سپردم به خودت... میدونم ولم نمیکنی 🥰 متاهل و متعهد 💍

😍اوخی

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   https://daigo.ir/secret/9742160937

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی حس خوبیه😍😍مخصوصا اگه عاشق همسرت باشی🥺البته چاقی بعد از عروسی هم قشنگه😁

عزیزم همیشه کنار هم خوشبخت باشید😍🥰

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   https://daigo.ir/secret/9742160937

کبود و زخمی چی بود مگه؟😅خداروشکر که بهت خوش گذشته خوشبخت باشی🙂

من اشتباه کردم از زیر لباسم یه لباسی چیزی تنم نکردم و مروارید و دوخت لباس تنم رو سابید و زخم کرد

فداتشم قشنگم😍♥️

عزیزم 😍

برای سالگرد ازدواجتون اگر دوست داشتی بازم بپوش و یه دورهمی بگیرین ،

منم بعد از عروسی تا مدتها نمیخواستم از ذهن بقیه پاک بشه دوش داشتم همیشه تازه عروس بمونم ....

البته بعد از مدتی نظرم کلا عوض شد.

کاش منم یه روز تاپیک بزنم بگه چقدر زود گذشت از عروسیم🥲

با آدم خوبش حتما ازدواج میکنی 🥺

من خیلی استرس کشیدم سر عروسیم ولی خداروشکر بخوشی تموم شد🥰♥️

عزیزم 😍برای سالگرد ازدواجتون اگر دوست داشتی بازم بپوش و یه دورهمی بگیرین ،منم بعد از عروسی تا مدتها ...

چرا نظرت عوض شد تازه عروس بودن خیلی حس خوبیه خداییش

شاید بعدا شعرای منم مورد تمجید قرار گرفتن
عزیزم 😍برای سالگرد ازدواجتون اگر دوست داشتی بازم بپوش و یه دورهمی بگیرین ،منم بعد از عروسی تا مدتها ...

تاره یکماهه عروسی کردیم😅

لامصب خیلی حس خوبیه