a_girl_in_the_dark مدیر عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 1040 عنوان چقدر زود گذشت هقققق | مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 32 پست دلم برای عروسیم تنگ شد😂خیلی خوب بود و کلی بهم خوش گذشتدلم میخواد بازم لباس عروس بپوشممم😭😂با اینکه لباسم خیلی سنگین بود و بدنم مدت ها کبود وزخمی بود ولی بهم خیلی چسبید🫠 خدایا من سپردم به خودت... میدونم ولم نمیکنی 🥰 متاهل و متعهد 💍 1403/10/10 | 21:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
a_girl_in_the_dark مدیر استارتر عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 1040 دقیقااا،هیچ وقت نمیشه از رو تجارب دیگران گفت ازدواج خوبه یا بدچون هرکسی از تجربه شخصیش میگه دقیفا همینطوره خدایا من سپردم به خودت... میدونم ولم نمیکنی 🥰 متاهل و متعهد 💍
شکلاتمونخوری عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 4534 من نمیدونم چه مشکلی داری یا ته دلت چه آرزویی داری ولی میخوام بگم خدا هیچوقت پشتت رو خالی نمیکنهیادمه ... آروم شدم عزیزم انشالله خدا هرچیزی که میخاد بهت بده بهترین زندگی داشته باشی ❤️منم بد شرایطی م ۲۶ سالمه .اصلا روز خوش نداشتم 😢 کاش منم ورق بگرده روز خوش زندگی رو ببینم
a_girl_in_the_dark مدیر استارتر عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 1040 آروم شدم عزیزم انشالله خدا هرچیزی که میخاد بهت بده بهترین زندگی داشته باشی ❤️منم بد شرایطی م ۲۶ سالم ... خداروشکر درست میشه خدایا من سپردم به خودت... میدونم ولم نمیکنی 🥰 متاهل و متعهد 💍