2777
2789
عنوان

راکوتان خوبه علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 27 پست

منم مشکل جوش دارم ولی می ترسم سه تا دکتر رفتم سه تا نظر مختلف گرفتم  

از طرفی هر کس خورده بعدا درگیر عوارضش شده خصوصا کبدی و وقتی هم قطع کنی برگشت داره ، هنوز مردد هستم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
داݝون تر از صورت من ک نبود اصلاالان صورتمو ببینی لذت میبری😂😂

واقعه امید بهم دادی

خوبی الان راضی هستی 

چن ماه خوردی؟

برا من ۳۰ تا دهده برای دوماه یعنی یه روز درمیان میخورم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا الان من تو وضع شمام😂

یه مدت اوکی شده بود واقعا هرکی میدیدم میگفت چیکار کردی صورتت خوب شده،ولی بدیش این بود ک لبام خییلی خشکی میزد 

قرصام تموم شد ولی دیگه نرفتم بگیرم الان بعد از چند ماه دوباره برگشته

ولی حوصلم نمیاد دوباره برم دکترر

مدت زمانی که باید استفاده کنی رو رعایت کن وگرنه دوباره برمیگردهمن رفتم گفت ۹ماه

اره من قرصام تموم شدن دیگه نرفتم دکتر چون جوشی نزدم بعد اتمام داروم

شما ۹ ماه خوردی؟ برنگشت؟؟

واقعه امید بهم دادیخوبی الان راضی هستی چن ماه خوردی؟برا من ۳۰ تا دهده برای دوماه یعنی یه روز درمیان ...

من ی روز در میون مبخوردم یادم نیس چند ماه خوردم فکر کنم ۳ ماه خوردم بعد ولش کردم دو س ماه بعدش چند تا جوش زدم خودم دوباره رفتم گرفتم ی چند هفته بعد ولش کردم دیگ جوش نزدم

تمام تـمركزت را روى مقصد بگذار، حتى اگر مسيـر امروزت طوفـانى ست🌱
دقیقا الان من تو وضع شمام😂یه مدت اوکی شده بود واقعا هرکی میدیدم میگفت چیکار کردی صورتت خوب شده،ولی ...

برو دکتر که مثل من پوستت داغون نشه

منم نزدیکای عقدمه رفتم تو فکر پوستم🤣

چی میگفتن دکترا؟؟

یکی دکتر زنان بود میگفت جوش هات هورمونی هست اصلا روی شما جواب نمیده 

یکی دکتر پوست بود به راکوتان میگفت مرگ خاموش و من اصلا تجویز نمیکنم 

یکی هم حتی نگاه به ازمایش نکرد  فوری راکوتان نوشت و پماد چشمی و قطره اشک مصنوعی و بالم لب و آبرسان و گفت از هفته ای یکی شروع کن و… 

من شروع نکردم سر دو راهی موندم از یک طرف پوست صاف خودمو میخوام از یه طرف از عوارضش و اینکه اون دکتر گفت راکوتان مناسب جوش هورمونی نیست می ترسم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.