2777
2789
عنوان

تا حالا با دعا نويس تونستيد به خواستتون برسيد

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 43 پست
شرايطتت مثل من منم همينارو به خدا گفتم گه چرا فقط برا من حكمته نميشه ولي براي بمده هري ديگت راحته؟

خیلیارو میشناسم عین من ولی راحت رسیدن راحت ولی ما جفتمون مردیم افسرده شدیم داغون شدیم الانم ک کات کردیم 

خونوادش مخالفن ؟؟؟ برو شرکتاب باز کن اگ ستاره هاتون جفت بود دعا بگیر

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

كسي كه عاشقش بودم شرايط جدامون مرد ٢ماه دارم جون ميكنم

خوب به کندنت ادامه بده چون اگه قرار بود برسی میرسیدی یا شایدم باید همینجوری مننتظر لحظه رسیدن بهش باشی در هر صورت باید به کندن اداممه بدی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

صبور باش اگه به صلاحته میشه

صبري نمونده گرهي عميقا به خودكشي فكر ميكنم انقدر كه از خدا دلگيرم

غمگین نرین لحظه زندگیم  اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊.                                                                             من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭
منم خونواده عشقم راضی نمیشن دلم میخاد دعا بگیرم ولی خب کو خدا اصلااااا نمیفهمه چی میگیم اصلا خدایی ه ...

ماله من خانواده خودم راضی به ازدواج با عشقم نمیشن الان ۱سال و ۸ ماهه 😢

صبري نمونده گرهي عميقا به خودكشي فكر ميكنم انقدر كه از خدا دلگيرم

منم مثل تو عزیزم چیکار کنیم🥲منم خسته شدم دیگه ولی امیدم یه خداس هنور یکم امید دارم که خدا همه چیو درس کنه

ماله من خانواده خودم راضی به ازدواج با عشقم نمیشن الان ۱سال و ۸ ماهه 😢

برای خونواده خودت ک راحت میتونی بگیری چرا نمیگیری 

ب عشقت بگو باهاشون صحیت کنه 

همیشه بزرگترا گند میزنن

منم مثل تو عزیزم چیکار کنیم🥲منم خسته شدم دیگه ولی امیدم یه خداس هنور یکم امید دارم که خدا همه چیو د ...

منم ته دلم فک میکنم درست میشه اون ازم نمیکنه فک میکنم ب مو میرسه ولی پاره نمیشه ولی این وسط منم ک دارم از بین میزم

خب همشون پول ميخوان اخه از كجا همچين ادمي پيدا كنم

بنظر من البته من نظر خودمو میگم صحتشو خودتون بسنجید . 

پول نباید بگیره مگه اینکه خودتون دوس داشته باشید هر چقدر خواستید بهش بدید وگرنه اون نباید انتظار پول داشته باشه 

پس یه جای کار میلنگه ومشکوکه.

برید مساجد محله تون پیش نماز مسجد  یا مراکز علوم قرآنی و این چیزا با افراد با ایمان  صحبت کنین شاید کسی رو بهتون معرفی کنن

برای خونواده خودت ک راحت میتونی بگیری چرا نمیگیری ب عشقت بگو باهاشون صحیت کنه همیشه بزرگترا گند میزن ...

مشکل اینه نمیزارن خودش بیاد صبحت کنه خیلی واسطه فرستاده ولی هیچ من خودم خیلی بی عرضه ام خانوادم خیییلی سختگیرن میترسم ازشون راحت نیس عزیزم🥲

مشکل اینه نمیزارن خودش بیاد صبحت کنه خیلی واسطه فرستاده ولی هیچ من خودم خیلی بی عرضه ام خانوادم خییی ...

اهااا طفلی عقت پس

تو خودت باید صحبت کنی ب مامانت بگو بایددد خودت صحبت کنی 

عزيزم چه حكمتي اگه به حكمته من هرچي از خدا ميخوام مشكل داره چون هيچوقت حرف دلمو گوش نكرده اصلا من مي ...

چون آدمی ارزش تو بدون هنوز سر راه نیومد منتظز باش و دنبال دعا اینا نباش