2777
2789
عنوان

بیایید بگید از این پسره چه حسی میگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 68 پست
جدی خیلی خوشگله اصلا آدم نیست بس که خوشگله خیلی راجبش تاپیک زدم آبروم می‌ره

بزار بردار عشقم

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙
خدا کنه ضایع نشییی😂🥲

نه واقعا خوشگله ببین از این پسراس که قیافه عروسکی دارن چشای خیلی درشت سبز آبی مژه بلند آبروی سیاه مشکی هشتی مرتب دماغ عمل کرده خدایی کوچولو لباش غنچه صورتی پوست سفید حیف مال من نشد البته این دنیا همیشه مارو عذاب میده توف به شانس کنه بدبخت که این خواستگارم بود و نزاشتن باهاش ازدواج کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

می ترسم نمیشه

کوفت بگیری سه ساعته منتظرم

کسی نیست بزار بردار

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙
نه واقعا خوشگله ببین از این پسراس که قیافه عروسکی دارن چشای خیلی درشت سبز آبی مژه بلند آبروی سیاه مش ...

پسره دختر نیس احیانن؟

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن  
نه پسره میگم که از دخترا هم خوشگل تره یه چیز میگم یه چیز می‌شنوی

عکس بذار دیگهههه سریع پاک کن

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن