2777
2789
عنوان

چجوری مجازی آشنا شم به قصد مهاجرت

44 بازدید | 4 پست

سلام. دخترم ۲۷ و تا الان رابطه جدی نداشتم چون قصدم تحصیل و مهاجرت بوده. حالا یه اقایی پیام دادن که قبلا منو تو دانشگاه دیدن یعنی هم دانشگاهی بودیم و گفتن خوششون اومده و قصد ایشونم مهاجرته و خواستن اشنا شیم و ازم خوشش میاد و اینا. شهرامون دوره. به معنای واقعی کلمه من هیچی بلد نیستمممم راهنماییم کنید لطفا چجوری وا ندم و بشناسمش. پروفایلاشو دیدم ظاهرش مطلوبمه

والا چند تا دوستام از اینستاگرام و برنامه آموزش زبان آنلاین آشنا شدن رفتن ،طرف و خواستن اومد ایران آ ...

ممنونم^^ ببشتر سوالم اینه وا بدم رسما یعنی اصلا ناز نکنم و سیاست زنونه و فلان و زارت نشون بدم ک اره بیا اشنا شیم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم^^ ببشتر سوالم اینه وا بدم رسما یعنی اصلا ناز نکنم و سیاست زنونه و فلان و زارت نشون بدم ک اره ...

بخش بگو من قصدم آشنایی بیشتره یه مدت چت کن ولی نه خیلی ناز کن نه اصلا وا بده ،نمیشناسی دیگه در خواست کن بیاد بعد ،اومد از نزدیک آشنا میشی اون موقع باید ناز کنی از راه دور ناز کردن برای کسی که نمیشناسی اشتباهه حد وسط و نگه دار ،بهش توضیح بده از رابطه مجازی خوشت نمیاد هر چی از اول بزاری همونه تا ته

بخش بگو من قصدم آشنایی بیشتره یه مدت چت کن ولی نه خیلی ناز کن نه اصلا وا بده ،نمیشناسی دیگه در خواست ...

ممنونم. اخه شهرش خیلی دوره من اینور کشورم اون وسطاس. یعنی بگم بیاد شهر ما؟