2777
2789
عنوان

یکی از دوستام که هزار تا رفیق پسر داشت با بهترین مرد ازدواج کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 60 پست
ببین تو اطراف من همه همین بودن اینا انقد همه رو امتحان میکنن تا یدونه خوبشو سوا میکنن مثل ما اوسکولا ...

🥲👍🏽

دل تنگم ، دل تنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. کو قطره ی اشک که به پای تو بریزم تا بمانی ، بی اسلحه در جنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. تو ان بت مغرورِ پیغمبر شکنِ داغ ندیدی ، دل بسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم.. تو تابلوی حاصلِ دستانِ هنرمند خدایی ، نقاشی بر رنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. گشتم همه جا پی چشمان تو اما ، فرسنگ به فرسنگ نبودی که بدانی چه کشیدم :)

اره اینطور زندگی ها هستن و واقعا عجیبه

نمیدونم چی بگم والا 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا بوده همین بوده کاراشونو تایید یا تکذیب نمیکنن دختر عمم شوهر داره دوس پسرم داره دوس پسرشم آرایشگاه ...

شوهرش نميكه بول ارایشگاه از كجا اورده

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

از منی که متاهلم و شوهرم باهام راحته داستان همه دوستاش دستمه بشنو ...

پسر جماعت طرف مقابلشو میشناسه پسر خوب فقط سمت دختر خوب میره خراب هم میره خراب پیدا میکنه 

( این زنای خوبم که شوهر بد گیرشون اومده تو انتخابشون دقت نکردند )

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

ببین تو اطراف من همه همین بودن اینا انقد همه رو امتحان میکنن تا یدونه خوبشو سوا میکنن مثل ما اوسکولا ...

همینه واقعا👌🏻چ قشنگ توضیح دادی 😂

آنه شرلی هم نشدیم که ازمون بپرسن آنه تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...🙃
شوهرش نميكه بول ارایشگاه از كجا اورده

معلومه ک پرسیده و متوجه شده با گریه و ببخشید و..دیگ تکرار نمیکنم اوکی شدن باز

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

اونوقت من آفتاب مهتاب ندیده، شوهرم چن روز بعد عروسیمون بم گفت ج ن د ه💔😢پیشونیه دیگه خواهر😤😏

واقعا دنیا برعکسه همچیش

دل تنگم ، دل تنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. کو قطره ی اشک که به پای تو بریزم تا بمانی ، بی اسلحه در جنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. تو ان بت مغرورِ پیغمبر شکنِ داغ ندیدی ، دل بسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم.. تو تابلوی حاصلِ دستانِ هنرمند خدایی ، نقاشی بر رنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. گشتم همه جا پی چشمان تو اما ، فرسنگ به فرسنگ نبودی که بدانی چه کشیدم :)

همینه واقعا👌🏻چ قشنگ توضیح دادی 😂

والا بخدا 

حرصم میگیره از خود احمقم 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
از منی که متاهلم و شوهرم باهام راحته داستان همه دوستاش دستمه بشنو ...پسر جماعت طرف مقابلشو میشناسه پ ...

آره میدونم 

پسره نرمال نشون میده ولی در کل بهش خیانتم کنه براش مهم نیست یکی از دوست پسراش بهش خیانت کرد اینم الکی با گریه پسررو کشوند سمت خودش ی خیانت تپل بهش کرد پسره تا عمر داره فراموش نمیکنه🤣🤣🤣 خودش میگفت نقش بازی می‌کنم وابسته خودم میکنمش بعد میزنمش زمین

خیلی واقعا،نهایت رزالت و پوچیه،اخه زیبام نیست واقعا!

اینطور ادما از درون هیچی نیستن 

من هیچوقت نخواستم جای این دوستم باشم چون درونش داغونه

همیشه بهم میگه از زندگیم نمیتونم لذت ببرم فقط با ارتباطات زیاد از خودش داره فرار میکنه

اونوقت من که ۵ سال بهش وفادار بودم گفت قصد ازدواج ندارم 🥲

اون پنج سال قصدتون ازدواج بود؟ یهو زد زیرش؟ 🥲🥲🥲

پسری که طرفشو بخواد و برای ازدواج ببینه ۶ ماه نهایت ی سال میاد میگیره بقیش دیگه بهونشونه

آره میدونم پسره نرمال نشون میده ولی در کل بهش خیانتم کنه براش مهم نیست یکی از دوست پسراش بهش خیانت ک ...

اره پسره هم گاوه با یه مرد دیگه ب‌رینه بهش و اینم خر بشه .... زر میزنه 

ببین 

زن دایی منم به دایمم خیانت کرد کاری نموند نکرده باشه شوهرشم همه چیش با سلیقه زنش تطبیق میده خونشو عوض کرد صفر تا صدشو با سلیقه اون دیزاین کرد 

کلی بهش پول میده حسابی به تیپ و قیافش میرسه کلی عمل زیبایی و ... 

ولی همش زوریه و از دور قشنگه داییم اصلا براش ارزش قائل نیست حتی حاضر نبست باهاش بخوابه 

با یه مرد دیگه هم ببینتش بازم براش مهم نبست به خاطر ابروش و بچش طلاقش نمیده 

ولی طلاقم بگیره عین سگ میندازتش بیرون زیر بار مهریه هم نمیره و مجبوره بعد طلاق به شغل شریفش ادامه بده تا گشنه نمونه ....

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

اینطور ادما از درون هیچی نیستن من هیچوقت نخواستم جای این دوستم باشم چون درونش داغونههمیشه بهم میگه ا ...

اره درسته واقعا به پوچی میرسن

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
اره پسره هم گاوه با یه مرد دیگه ب‌رینه بهش و اینم خر بشه .... زر میزنه ببین زن دایی منم به دایمم خیا ...

😕😕😕میدونم چیمیگی اینطور زندگی ها ارزشی نداره