2777
2789
عنوان

معجزه امام رضا برای خواهرم

326 بازدید | 31 پست

چون خواهرم سرطان خون گرفت و من خیلی ناراحت بودم چقد تو تهران دنبال دکترا بودم ک همشون منو جواب میکردن چون سرطانشون متاستاز داده بود بماند ک چقد گریه کردم اما قوی بودم به امام رضا توسل کرده بودم  دو بار ختم قران کردم بعد بدون اینکه به خانوادم بگم رفتم حرم امام رضا  برا یک شب انقد اونجا گریه کردم وگفتم شما خودتون دکتر همه بیماران ناعلاج هستید و گریه ام بند نمیومد  بعد از چند دقیقه یک خانم که صورتش مشخص نبود و چشم بند زده بود اومد پیش دوستم گفت چرا ایشون گریه می‌کنه دوستم بهش گفت ک به خاطر بیماری خواهرش هست  یهو یه تبرک نبات و دوتا خرما گذاشت رو چادرم وگفت اینو بده ب خواهرت شفا پیدا میکنه وبعد رفت به دوستم گفتم این کی بود گفت نمیدونم،من حس کردم همونجا شفای خواهرم رو گرفتم  از امام رضا کلی تشکر کردم بابتش بعد اومدم خونه تبرک ریز ریز کردم هرروز میدادم آبجیم بخوره و  هر دفعه حالش از قبل بهتر میشد الانم ازاون ماجرا یکسال میگذره و آبجیم الان حالش کاملا خوب شده  خواستم فقط بهتون بگم امام رضا هیچکس رو دست خالی برنمیگردونه ناامید نباشید 💕و تا میتونید به حرمش سر بزنید

اسلام علیک یا علی ابن موسی الرضا وقتی هم حرم رفتید برای تعجیل در ظهور امام زمان اولین حاجت یادتون نره انشالله

اگ دوس دارین شماهم داستان معجزه زندگیتونو از امام رضا بگین💕💕💕💕💖💞

دوست داشتم الان که هجده سالمه تو هجده سالگیم برم مشهد ولی خب... لایق نیستم

یک عدد دختر تنها که آرزوهاش سقف نداره.... یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد.    -پناه.                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالت،

منم شفای پسرمو میخوام

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

چ قشنگ 🥺😍حاجت بزرگی دارم خیلی ب امام رضا رو میزنم من از مشهد دورم هرکی رفت لطفا دعام کنه

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

ما هم شفای یک مریض بستری در icu که احتمال زنده بودنش زیر ۵ درصد بود به گفته دکترا رو از امام رضا گرفتیم

جوری که دکترش باور نمیکرد خوب شده میگفت ما همون ۵ درصد احتمال زنده بودنش رو هم بخاطر دلخوشی شما گفتیم 

میشه یه صلوات برای هدفم بفرستی؟ 🤍

من خیلی دارم میرم پیشش برا پدرم که آی سی یو هست دو هفته است.چرا جوابمو نمیده😭😭😭😭

همش میگم تو داستان و اینا زیاد می‌شنوم اما می‌خوام بهم ثابت کنی تو هم هستی و پدرمو شفا بده .بیماری ALSداره😭😭😭

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس

سال پیش تقریبا گره افتاده بود تو کارهای پیدا کردن تخمک اهدایی برام رفتیم مشهد دو سه روز بعد برگشتن از مشهد کارم بطور غیر منتظره حل شد امسالم میخوام معجزه بکنه انتقالم مثبت شه صاحب دوقلو بشم و راحت شم 

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر بارداری رو همینجوری زدم دوست داشتم که انتقالم مثبت میبود و حامله میشدم که این اتفاق برام نیفتاد . برام دعا کنین منم به همین زودیا حس خوب مادر شدنو بچشم ~♡ 

خدارو هزاران مرتبه شکر انشاالله همیشه سلامت باشید شما خودتون مشهد هستید ؟  اگه رفتید حرم برای بیمار ماهم دعا کنید ممنونم 🌸

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺