2777
2789
عنوان

معجزه امام رضا برای خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 31 پست
من خیلی دارم میرم پیشش برا پدرم که آی سی یو هست دو هفته است.چرا جوابمو نمیده😭😭😭😭همش میگم تو داست ...

برای سلامتیشون صلوات فرستادم دعا میکنم انشاالله زودی خوب بشن شما هم اگه  رفتید حرم برای بیمار ما دعا کنید ممنونم 🌸

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یا امام رضا شما ک مهربونی انقد

میشه کمکمون کنی واسطه شی ما هرچی زود تر عقد کنیم خانوادم راضی شن

شرمندم خیلی ساله نتونستم بیام حرم 

دوستون دارم و التماس دعا

دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً 

خدارو هزاران مرتبه شکر انشاالله همیشه سلامت باشید شما خودتون مشهد هستید ؟

تهرانی هستم عزیزم ،ولی هر بیست روز از اون زمان یکبار میام مشهد و میرم حرم به خاطر لطفی که امام رضا بهم داشت،

تهرانی هستم عزیزم ،ولی هر بیست روز از اون زمان یکبار میام مشهد و میرم حرم به خاطر لطفی که امام رضا ب ...

سلامت باشید ممنون میشم هر موقع رفتید حرم برای شفای مرضیه هم دعا کنید ممنونم 🌸

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

تهرانی هستم عزیزم ،ولی هر بیست روز از اون زمان یکبار میام مشهد و میرم حرم به خاطر لطفی که امام رضا ب ...

ای جااان خوش به سعادتت عزیزم سلام مارو هم برسون خییلی دلم هوای حرمشون و کرده ولی شرایطش و ندارم فعلا

میشه واسه منم دعا کنی

دعا کنی به هم برسیم

هر نذری هم اگه کردی خودم ادا میکنم فقط لطفا دعا کن

دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً