2777
2789
عنوان

شونزده سال اختلاف سنی مناسبه

| مشاهده متن کامل بحث + 2356 بازدید | 129 پست
اخلاقاش عالیهه خیلیم خوشگله

خب حله بله رو بدع

چون کیس به این خوبه دیگه پیدا نمیشه که هم پول داشته باشه هم اخلاق هم قیافه

فقط حواست باشه چنین کیسایی پر طرفدارن و باید حداستو جمع کنی که نبرنش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب حله بله رو بدعچون کیس به این خوبه دیگه پیدا نمیشه که هم پول داشته باشه هم اخلاق هم قیافهفقط حواست ...

اینجا که میگم هیچ طرفداری نداره دارم یکی پولداره اونم به اندازه این سنشم کمتره ولی ایتقدی جذاب نیس

اگه واقعا انسان مرد شیریف وخانواده داریه برو تو کارش به خدا تو این دوره زمونه مرد کم پیدا میشه اگه ا ...

اره خیلی ادم شدیفیه از اون خانواده بافرهنگا واوپن چقدم باکلاسن 

فقط ی دختر فقیر و علاقه مند به پول میتونه این همه اختلاف سن نادیده بگیره وگرنه فاجعسمگر اینکه علاقه ...

مگه شما از اوضاع مالی پدر من باخبری دادلشم پدرزنش ۱۰۰ تا واحد تجاری داره خواهرم پدرشوهرش ۵۰ تا اپارتمان داره خودمونم پولداریم که اینجور ادما میان سمتمون