2777
2789
عنوان

شونزده سال اختلاف سنی مناسبه

| مشاهده متن کامل بحث + 2380 بازدید | 129 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اومده سراغ دختری که ۱۶ سال ازش کوچیکتره ؟چند سالشه 

نمی‌دونم واقعا اختلاف زیاده اما موقعیت خوبیم هست . 

تقریبا ۲ دهه پایین تر از شماست 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

عزیزم سن یه عدده ، من دیدم طرف ۲۰ ساله بوده با آقای ۴۰ ساله ازدواج کرده! فقط فقط فقط حتما حتما به اخلاق توجه کن ، چون اگه بری بخوای طلاق بشی میشی انگشت نمای همه فامیلا....

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منمننکننمیتونیبخونیش😅 اگه تو گل بودی گل گاو زبون بودی‌ چطوری قند عسل چطوری نیم وجبی Wow من همیشه گشنمه ساعت خیلی زود میگذرههههه بزن یه زنگ به من که شده تنگ دلممم‌ من عاشق ویالونم‌.

اول اخلاق دوم پول سن فقط یه عدده یه مشاورم برین

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
مگه شما از اوضاع مالی پدر من باخبری دادلشم پدرزنش ۱۰۰ تا واحد تجاری داره خواهرم پدرشوهرش ۵۰ تا اپارت ...

اصلا کل واحدای تجاری و مسکونی ایران به نام شما

بنده نظرمو گفتم چون اصلا تو اطرافمون نداریم این همه اختلاف سن بین زوجا اختلاف سن حدود چهار و پنج سال نهایت

اگه به دل خودته ازدواج کن چرا تاپیک میزنی!

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

عزیزم سن یه عدده ، من دیدم طرف ۲۰ ساله بوده با آقای ۴۰ ساله ازدواج کرده! فقط فقط فقط حتما حتما به اخ ...

طلاق بشی🤣 طلاق بگیری

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منمننکننمیتونیبخونیش😅 اگه تو گل بودی گل گاو زبون بودی‌ چطوری قند عسل چطوری نیم وجبی Wow من همیشه گشنمه ساعت خیلی زود میگذرههههه بزن یه زنگ به من که شده تنگ دلممم‌ من عاشق ویالونم‌.