2777
2789
عنوان

کلومیفن قویتره یا لتروزول

165 بازدید | 34 پست

سلام دوستان من یک دوره کلومیفن مصرف کردم و روز ۱۴ سیکلم فولیکول غالب داشتم و آمپول آزادسازی هم زدم ولی باردار نشدم 

حالا این‌ماه دکتر برام لتروزول و اوابوست وقرص آ.اس.آ ۸۰ و کوآنزیم کیوتن ۳۰ نوشته 

کسی از این داروها اطلاعی داره؟🫠 

هر دو رو باهم تجویز میکنیم اکثرن

کلومیفن و لتروزول باهم

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

محرکه دیگه. ... من از نی نی سایت یاد گرفتم کلومیفن باعث دخترزایی لتروزول باعث پسر زایی میشه🤣

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کلومیفن چند تا تخمک بهت میده لتروزول یه تخمک بزرگتر و با کیفیت تر بهت میده

برای همین تو مصرف کلومیفن احتمال دوقلو و سه قلو بیشتره

با توجه به تجربه ی خودم لتروزول خیلی زودتر جواب میده

ن متاسفانه من خودسر یه شب کلومیفن خوردم خیلی تهوع گرفتم دیگه نخوردم امیدوارم همینجوری باردار بشم بدو ...

هیچوقت این داروهای هرمونی رو خودسر مصرف نکنید مصرفشون و دوزشون و باید دکتر تشخیص بده

کلومیفن چند تا تخمک بهت میده لتروزول یه تخمک بزرگتر و با کیفیت تر بهت میدهبرای همین تو مصرف کلومیفن ...

واقعا؟ امیدوارم واقعا لتروزول این ماه برا من جواب بده چون از کلومیفن جواب نگرفتم البته فقط یک ماه خوردم 

ن متاسفانه من خودسر یه شب کلومیفن خوردم خیلی تهوع گرفتم دیگه نخوردم امیدوارم همینجوری باردار بشم بدو ...

لتروزول خیلی خوبه

۱۰ تا دونه هم میدن هر دوره

ولی کلومیفن رو همراه با تاموکسیفن میدن که مصیبته عوارضش دوسه روز آخر باید ۵ تا قرص بخوری تو یه روز

هیچوقت این داروهای هرمونی رو خودسر مصرف نکنید مصرفشون و دوزشون و باید دکتر تشخیص بده

من تنبلی دارم اما هنوز نرفتم دکتر سونو بشم ببینم میتونم برا بارداری اقدام کنم یا نه فعلا که اقدام کردم ببینم چی میشه

محرکه دیگه. ... من از نی نی سایت یاد گرفتم کلومیفن باعث دخترزایی لتروزول باعث پسر زایی میشه🤣

من جنسیت برام مهم نیست فقط من و همسرم خیلی دلمون بچه میخواد 🥲

۳ ماهه اقدامم دوماه اول و طبیعی اقدام کردم بعدش دکتر رفتم ک گفت تنبلی خفیف داری و کلومیفن داد بازم نشد

حالا این ماه لتروزول و اوابوست داد