2777
2789
عنوان

کلومیفن قویتره یا لتروزول

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 34 پست
من تنبلی دارم اما هنوز نرفتم دکتر سونو بشم ببینم میتونم برا بارداری اقدام کنم یا نه فعلا که اقدام کر ...

انشالله ک طبیعی باردار شید من اولین بار ک رفتم دکتر گفت با وجود تنبلی اول ۶ ماه اقدام کن اگ تو این ۶ ماه نشد بعد برو سراغ دارو ولی خب ما یکم عجولیم بااینکه همش ۶ ماهه ازدواج کردیم😂

واقعا؟ امیدوارم واقعا لتروزول این ماه برا من جواب بده چون از کلومیفن جواب نگرفتم البته فقط یک ماه خو ...

من ماه دوم باردار شدم

و یه چیزی هم هست در مورد جنسیت که برای من کاملا درست در اومد

دوتا بارداری با کلومیفن داشتم که دو تا دختر بودن اولی دخترم که الان ۱۶ سالشه دومی رو از دست دادم تو ماه چهارم بارداری

یه بارداری با لتروزول که پسر شد دقیقا خواهرشوهرم هم به همین شکل

کلومیفن=دختر           لتروزول=پسر

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بهتره ک آمپول بزنی ک حتما آزاد بشه و کیست نشه

پس بیخیال میشم چون اصلا شوهرم هیچوقت نیست حوصله ی دکتر رفتن امپول و اینا و ندارم واقعا تازه این اقدام برا من جدیه همسرم تنا کاری که میکنه جلوگیری نمیکنه اصلا به فکرش نیست

من ماه دوم باردار شدمو یه چیزی هم هست در مورد جنسیت که برای من کاملا درست در اومددوتا بارداری با کلو ...

ای جانم 😍 خدا برات حفظشون کنه 

اگ بچه اول پسر بشه ک خانواده شوهرم بال در میارن😂 چون همین یدونه پسر و دارن 

پس بیخیال میشم چون اصلا شوهرم هیچوقت نیست حوصله ی دکتر رفتن امپول و اینا و ندارم واقعا تازه این اقدا ...

اکثر مردا همینن 

فعلا طبیعی اقدام کنید تا چند ماه اگ نگرفت بعد به فکر درمان باشید ولی فکر کنم اوابوست و میتونی خودسر بخوری چون یجور مکمله برا تقویت تخمدان

الان بارداری شما یا قبلا باردار شدی

نه من بچه ی کوچیکم ۸ سالشه

من هم اصلا بدون قرص باردار نمیشدم همیشه هم همه چیزم نرمال بود از پریود گرفته تا هورمونها و ...ولی بدون قرص ماهها تلاش میکردم و نمیشد تا قرص میخورم سر سه چهار ماه جواب میداد

شما اقدامت هر شبه؟واسه من فقط هر وقت شوهرم رابطه بخواد

نه هر شب خوب نیست میگن کیفیت اسپرم میاد پایین 

برا من وقتی ک طبیعی اقدام کردم از روز ۱۲ سیکلم تا روز ۲۲ سیکلم یک روز در میون بود چون پریودیم ۳۵ روزه بود و دقیق نمیدونستم روز تخمک‌گذاریم کی هست 

ولی وقتی دارو خوردم روز ۱۴ ک آمپول آزاد سازی زدم دکترم گفت از شبش شروع کن به اقدام یک روز در میون تا یک هفته 

وای برعکس شوهر من از کولم پایین نمیومد🤦‍♀️🤦‍♀️🥵🥵

من شوهرم منتظر میمونه بهش بگم مثلا امروز باید اقدام کنیم آماده ست 😂

ولی خب روزای بعد از اقدام ک من کمر درد و دلدردام شروع میشه دلش نمیاد