2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

486 بازدید | 76 پست

امروز خداروشکر رفتم قلبش تشکیل شده بود ولی هماتوم‌دارم و لک بینی سردخترم‌نداشتم سردخترم حالت تهوع صبحگاهی زیاد میخوابیدم ضدبان قلبش ۱۶۰بود کسل بودم ولی الان نه خوابم‌زیاد شده نه چیزی حالمو بدمیکنه نه حالت تهوع دارم فعلا ضربتن قلبشم ۱۱۰و سمت راست شکممه ولی دخترم‌سمت چپ بود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی هماتوم و ویارها و ضربان و محل قرارگیری به جنسیت ارتباط نداره 

من سر یکی لکه بینی داشتم سر یکی نداشتم 

ضربان ها ۱۶۴ 

یکی سمت چپ 

یکی سمت راست 

یکی شیرینی دوست داشتم یکی ترشی و شوری

هم جنس هم هستن 

لک بینی خفیف دارم

من شنیدما 

فقط درحد اینکه شنیدم

نه تجربه ای دارم و نه تو اطرافیانم دیدم

اینکه هرکس اوایل بارداریش لکه بینی یا خونریزی داشته باشه

بچش پسره 

منن شرایطم عین شما هست 

فقط سونو ان تی هم رفتم گفته جنسیت معلوم نیست 

منتظرم تا آنومالی برسه ببینم چی میشه

من شنیدما فقط درحد اینکه شنیدمنه تجربه ای دارم و نه تو اطرافیانم دیدماینکه هرکس اوایل بارداریش لکه ب ...

ایشاللله صحیح و سالم‌باشه بله منم شنیدم‌جنسیتو فهمیدین بیاین بگین هماتوم چنددرصد بود استراحن کردین

ایشاللله صحیح و سالم‌باشه بله منم شنیدم‌جنسیتو فهمیدین بیاین بگین هماتوم چنددرصد بود استراحن کردین

هماتوم نمیدونم چن درصد بود

ولی ۹ روز خونریزی داشتم بخاطرش

والا استراحت که چه عرض کنم

یه دختر کوچولو هم دارم نمیشد استراحت کرد

هماتوم نمیدونم چن درصد بودولی ۹ روز خونریزی داشتم بخاطرشوالا استراحت که چه عرض کنمیه دختر کوچولو هم ...

اره نمیشه استراحت کرد ایشالله جنسیت همونی که میخواس بشه البته طبیعی ادم ازهردوجنسم دوس داره داشته باشه من که خیلس پسردوس دارم‌نه‌پدردارم‌نه برادر دوس دارم دخترم برادر داشته باشه