2777
2789
عنوان

عزیزان مذهبی و و معتقد

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 71 پست
اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهماللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهماللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل ...

ممنونم ازتون بتبت ۱۵ صلواتی فرستادین برانون نوحید میخونم جان دل حاجت روا باشین ان شالله 

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)
ممنونم ازتون بتبت ۱۵ صلواتی فرستادین برانون نوحید میخونم جان دل حاجت روا باشین ان شالله

💚💚💚💚💚💚💚

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مرسی عزیزم بزرگترین حاجتم شفا گرفتن پای دخترم و اینکه برم پابوس اقا

من تو ی گروه ختم دعای دسته جمعی هستم میتونید ب ادمینش پیام بدین براتون ختم میذارن بقیه براتون دعا میکنن شماهم برای حاجتای بقیه! اگر خواستین بگین بهم :) 

ممنونم مهربانوووو برای حاجت روایی شماهم من ی تسبیح نام خدا( یارحمان) رو میگم ان شالله حاجت روا باشین

قربانت اجرتون با فاطمه زهرا 

دعا کنید دست مون به شش گوشه ضریح آقا اباعبدالله برسه میترسم داخل حسرتش بمیرم

۱۰۰تا میفرستم اللهی حاجت روا بشی

ممنونم از مهر وجودت منم برای حاجت روایی شما ی تسبیح نام خدا( یاالله ) میگم

من تو ی گروه ختم دعای دسته جمعی هستم میتونید ب ادمینش پیام بدین براتون ختم میذارن بقیه براتون دعا می ...

گروهتون کجاست عزیزم من هیچ برنامه ندارم فقط روبیکا و اینیستا

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

من ۱۰۰ تا میفرستم البته آخرشب فقط تورو خدا دعا کن مشکل منم حل بشه

بله چشم ی تسبیح ذکر ( یاقهار ) هدیه ب آقا امام زمان برای حاجت روایی شما 🤍 

قربانت اجرتون با فاطمه زهرا دعا کنید دست مون به شش گوشه ضریح آقا اباعبدالله برسه میترسم داخل حسرتش ب ...

ذکر گفته شد مهربونم حاجت روا باشین ان شالله 

گروهتون کجاست عزیزم من هیچ برنامه ندارم فقط روبیکا و اینیستا

تو ایتاس🥲 چقدر حیف شد:) خوشحال میشدم بهتون کمکی میکردمتو حاجت رواییتوم

قربانت اجرتون با فاطمه زهرا دعا کنید دست مون به شش گوشه ضریح آقا اباعبدالله برسه میترسم داخل حسرتش ب ...

اگ دوست دارین ی گروه ختم دسته جمعی تو برنامه ایتا هست ب ادمین پیام میدین حاجتتون رو میگین بعد ایشون دلخل گروه میذارن و بقیه براتون دعا میکنن و همینطور شما برای بقیه:) دعا برای حاجت های بقیه قدمی برای حاجت روایی خودمونه