2777
2789
عنوان

عزیزان مذهبی و و معتقد

335 بازدید | 71 پست

سلام:) 

امیدوارم حالتون خوب باشه 

ببخشید تایمی ازتون رو میگیرم 

اما برای مسئله ای محبت شمارو لازم دارم 

من ۶۰۰ صلوات نذر کردم...

میتونم همه۶۰۰ صلوات رو خودم بگم اما میگم شاید خدا صدای شمارو بشنوه مشکلی رو حل کنه 

اگر دوست دارین شریک باشین میتونید هر تعدادی ک دلتون میخواد یکی دوتا ده تا صدتا هرچقدر دوست دارین بردارین 

اگرم دلتون نمیخواد منِ حقیر رو ببخشید که تایمتون گرفتم و ممنونم ک لطف کردین و اومدین 

اجر همگی با صاحب قرآن 

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)

سلام عزیزم 

حاجت روا بشین انشالله 

من ده تا میفرستم 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم پنجاه تاش سهم من 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

100 تا صلوات عزیزم 

ان شا ٕ الله دلتون شاد باشه و حاجت روای بخیر بشین 🤲💚

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄🖤13 دی 98🖤 ژنرال 🖤سردار 🖤بی ادعا 🖤مرد میدان 🖤 رستگار شدم 🖤پیروز شدم من رسیدم🖤 من بردم 🖤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

سلام عزیزم حاجت روا بشین انشالله من ده تا میفرستم

ممنونم از بزرگی و لطفت بانو برای حاجت روایی خودتون توحید میخونم

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)