2777
2789

دوستان سلام ماه سوم اقدامم پریود نشدم شنبه روز موعدم بود پریود نشدم ازمایش دادم بتام ۲۰۵ بود گفت برو دوروز دیگه بیا امروز رفتم دوباره یعنی دوروز تاخیر پریود ازمایش دادم بتام ۵۳۴ شده باز گفت برو سه روز دیگه بیا استرس دارم ب نظرتون خوبه یا خارج رحمیه؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا خب معلومه ک بارداری مبارکه 😍

اره ولی گفت بتا پایین باشه احتمال خارج رحمیه میخوام بگم با دوروز تاخیر پریود ۵۳۴ خوبه یا کمه اخه خیلیا همون اول ۱۰۰۰ ن 

مرسی عزیزم❤️❤️

اره ولی گفت بتا پایین باشه احتمال خارج رحمیه میخوام بگم با دوروز تاخیر پریود ۵۳۴ خوبه یا کمه اخه خیل ...

عالیههههه اصلا ب خودت استرس نده 

کوچولوتم اذیت نکن 

فعالیتت رو کم کن تا جاش سفت بشه 

به هیچ عنوان خارج رحمی نیست بتات ک خوبه والا 

خدایا شکرت🙏💕 خدایادخترم سلامت و عاقبت بخیر بشه🤲 آمین🙏

عالیههههه اصلا ب خودت استرس نده کوچولوتم اذیت نکن فعالیتت رو کم کن تا جاش سفت بشه به هیچ عنوان خارج ...

کلا ادم استرسی ای ام مسول ازمایشکاهم خیلی منو ترسوند گفت شاید خارج رحمی باشه 

جدی دختر بود یا پسر این مسول ازمایشگاه خیلی منو ترسوندس حالا کی برم که ۱۰۰۰ بشه؟ پنجشنبه خوبه؟

والا هنوز نمیدونم چیه . من اتفاقا با بتا 500رفتم پپیش دکتر گفت با این بتا سونو واژینال باید مشخص بشه ولی گفتم نمیخوام گفت برو دو هفته دیگه بیا برا سونو شکمی 

کلا ادم استرسی ای ام مسول ازمایشکاهم خیلی منو ترسوند گفت شاید خارج رحمی باشه

نه اون طفل معصوم گناه داره استرس نداشته باش بتات عالیه 

هرچقدر ک  سن بارداری بره بالاتر بتا میره بالاتر  

فعالیت زیاد نداشته باشی اصلا چون سه ماهه اول خطر سقط هست فولیک اسیدم باید بخوری حتمن زیر نظر دکتر باش 

پیاده روی زیاد نکن کار سنگین جارو و طی و اشپزیو اینا خطرناکه تا سه ماه  اول مراقب باش 

زعفرون زرشک اب هویچ  جگر چیزای سقط اور نخوریا 

خلاصه کلی مراقب باش 

خدایا شکرت🙏💕 خدایادخترم سلامت و عاقبت بخیر بشه🤲 آمین🙏

نه اون طفل معصوم گناه داره استرس نداشته باش بتات عالیه هرچقدر ک سن بارداری بره بالاتر بتا میره بالا ...

چه راهنمایی های خوبی کردی ممنون عزیزم امیدوار شدم کلی ازت ممنونم جوجه کلاب بیرون ضرر داره؟ بخاطر زعفرونی بودنش