2777
2789
عنوان

میشه بگید باردارم یا نه توروخدا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 20 پست
چه راهنمایی های خوبی کردی ممنون عزیزم امیدوار شدم کلی ازت ممنونم جوجه کلاب بیرون ضرر داره؟ بخاطر زعف ...

خاهش میکنم نه اون زعفرونش کمه ولی رعایت کن چون اگ پسر باشه خدایی نکرده ضعیف تره  نباید گرمیجات زیاد بخوری

سه ماه اول خیلی مهمه ک بچه جاش سفت بشه پیاده روی زیاد

چیز سنگین نباید بلند کنی  رابطه نداشته باشی بهتره 

من ۹ ماه بارداری رابطه نداشتم 

فولیک اسید ۱ هر روز باید بخوری خیللی مهمه زیر نظر دکترم باش 

هر روزم چند صفحه قران بخون تا اخر بارداری ختم قران کن انشالله ک سلامت بغلش بگیری

خدایا شکرت🙏💕 خدایادخترم سلامت و عاقبت بخیر بشه🤲 آمین🙏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هفته شش برا قلب زوده . هفته هفت یا هشت برید خوبه . من خودم هفت هفته و یک روز بودم قلب تشکیل شده بود

ای جانم ب سلامتی عزیزممم خدارو شکر علائم حالت تهوع اینا داری؟ انشالله ب سلامتی دنیا بیاریش گلم

خاهش میکنم نه اون زعفرونش کمه ولی رعایت کن چون اگ پسر باشه خدایی نکرده ضعیف تره نباید گرمیجات زیاد ...

ممنونم عزیزم خیلی نکته های خوبی گفتی چشمم حتما ممنون گلم❤️❤️

ای جانم ب سلامتی عزیزممم خدارو شکر علائم حالت تهوع اینا داری؟ انشالله ب سلامتی دنیا بیاریش گلم

ممنون عزیزم . نه زیاد من خیلی مریضی دیگه دارم فقط امیدوارم که این چند وقت زودی بگذره بچم و صحیح و سالم بدنیا بیارم 

ممنون عزیزم . نه زیاد من خیلی مریضی دیگه دارم فقط امیدوارم که این چند وقت زودی بگذره بچم و صحیح و سا ...

مريضي چرا خدايي نكرده چيزي شده؟ انشالله همينطوره نگران نباش خدا هست