2777
2789
عنوان

پرستار یا ماما داریم اینجا

80 بازدید | 6 پست

سلام 

لطفا راهنمایی کنید من

آخرین بار شروع پریودم 27 آبان بوده و. هفت روزه س من یک بار نزدیکیم 11و يا 12 آذر بوده با جلوگیری طبیعی بک بار هم 21 آذر جلوگیری به همون روش طبیعی 

حالا روز سوم دی ماه آزمایش خون دادم بتا 1704 بوده کدام دفعه نزدیکی باعث بارداری  شده؟؟؟  باید بدونم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای اینکه بتونم از بین ببرم با نوشیدنی عطاری اگر بشه ب هیچ عنوان شرایط ب دنیا آوردنش رو نداریم 😔

خب فرقی نداره به هر حال اگه سونو هفته بارداریت و پایین زده به دکتر بگو برات قرص تجویز کنه داروهای عطاری مشخص نیست بشه یا نه

خب فرقی نداره به هر حال اگه سونو هفته بارداریت و پایین زده به دکتر بگو برات قرص تجویز کنه داروهای عط ...

دکتر م دیشب گفت ب هیچ عنوان همچین کاری نمیکنم غير قانوني هست سونو دادم زده چهار هفته و شش روز این از زمان آخرین پریود حساب میکنن سن واقعی نیست آخه 

دکتر م دیشب گفت ب هیچ عنوان همچین کاری نمیکنم غير قانوني هست سونو دادم زده چهار هفته و شش روز این از ...

میدونم 

قرصش و اگه اشنا داشته باشی بتونی گیر بیاری خب میتونی سقط کنی اما اگه یه درصد میدونی شرایط داری نکه دار