2777
2789
عنوان

سرطان دارم😭

232 بازدید | 28 پست

بی حالم سر گیجه دارم تو چشام زرد شده رنگم پریده و زرد یهو از ۳شب پیش تا الان 2 کیلو کم کردم اصلا نمیتونم چاق شم 

یکبارم به طور خیلی بد و شدید مریض شدم که رفتم دکتر ازمایش و سونوگرافی هم دادم مشکلی نبود(امسال تابستان بود)

حالا نمیدونم چیکار کنم

ولی مطمئنم که تیروئید دارم ولی دکتر نرفتم میترسم 

اگه تیروئید باشه میدونم که تبدیل شده غده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منو داری توصیف میکنی

ازمایش خون دادم ویتامین دی کم بود هم ب دوازده

ام آر ایم چیزی نبود هر دکتری بگی رفتم 

ویتامیناتو چک کن

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂

علائمت بیشتر به مشکلات کبدی می خوره تا تیروئید

به نظرم سنگ کیسه صفرا داری

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                          یکی از سخت ترین قسمت های نشدن اینه که میبینی برای بقیه چقدر راحت میشه و تو درحالی تمام تلاشت رو کردی باید حسرت بخوری🙂                                                                                                                  برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

واقعا

آره

کمبود ویتامین ادم رو از پا در میاره حتما برو 

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂

بنظرم نه

به نظرم اره

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                          یکی از سخت ترین قسمت های نشدن اینه که میبینی برای بقیه چقدر راحت میشه و تو درحالی تمام تلاشت رو کردی باید حسرت بخوری🙂                                                                                                                  برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️