2777
2789

من اصلا بد ذات نیستم

اما وقتی یک خانمی و میبینم سوارماشین شده حتی یک ماشین متوسط

حس بی ارزشمندی میکنم و بی لیاقت چون من با پای پیادم و اون خانم با ماشین یطور خجالت زده میشم

خدا همه خانم های موفق و حفظ کنه و خداهم هوای خانمای مثل منم داشته باشه ک به درامد خوبی برسیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان که ماشینم خوبه ولی اون موقعا که نداشتم نه اینکه حسودی کنم ولی میدیدم بشدت دلم میخاست منم داشته باشم

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

نه چون یا خودش زحمت کشیده یام خانواده پولدار داشته خودم که خیلی زحمت کشیدم الان همه ماشین دارن دیگه عادیه حسادت فقط باعث میشه انرژی های منفی رو جذب کنی به سمت خودت

برا ماشین نه

آدم حسودی نیستم اما گااااهی وقتی ببینم یه نفر شوهر خوبی داره ، وضع مالیشون خوبه و با هم میرن سفر و...حسودیم میشه.

از بچگی آرزوم این بود دور دنیا رو بچرخم ، بعد که بزرگتر شدم دوست داشتم با یه نفر که عاشقشم این سفرا رو برم و کِیف کنم.

حسادت نه ولی کنجکاو میشم شغل‌شون چیه که تونستن همچین ماشینی بخرن. اکثراً ولی خانواده‌شون پولداره.

نه خانوم این حرفو نزنین

خیلیا جون کندن و رسیدن

پول فقط واسه مرد جماعت نیست

بدم میاد از این طرز فکر که به جایی میرسی فک میکنن پدرت یا شوهرت رسوندنت

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
نه خانوم این حرفو نزنینخیلیا جون کندن و رسیدنپول فقط واسه مرد جماعت نیستبدم میاد از این طرز فکر که ب ...

اطراف منم هستن زن‌هایی که زحمت می‌کشن و تونستن ماشین بخرن اما خب ماشین‌شون یه ماشین معمولیه. یه دختر بیست و چند ساله از چه راهی می‌تونه انقدر پول در بیاره که ماشین میلیاردی زیر پاش باشه جز اینکه بابای پولدار داشته باشه؟