2777
2789

جزیره خوبه

میزناهار خوری بهتره

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جزیره چیه؟

همون اپن خودمون . منتها این وسط در وسط هست و به دیوار وصل نمیشه . میتونن دورش صندلی بزارن به عنوان میز استفاده کنن . میتونن بهش سینک و شیرآب وصل کنن . میتونن لباسشویی رو داخلش بزارن . استفاده داره  ولی خب احتمالا مثل اوپن که قبلا مد بود و الان از مد رفت اینم چند سال دیگه از مد میره

...🥀🍂

همون اپن خودمون . منتها این وسط در وسط هست و به دیوار وصل نمیشه . میتونن دورش صندلی بزارن به عنوان م ...

نظر من اینه که اگه میخوای جزیره بزاری چند کار انجام بده . اول اینکه یه طوری باشه که اگه زمانی خواستی برش داری به راحتی بتونی و دردسرت کمتر باشه . 

دوم اینکه خیلی بزرگ نزن و یه طوری بزن که صندلی ها بره زیرش که جا گیر بودنش کمتر میشه و بهتره . 

بعدم اینکه سینکتو نزار تو جزیره که کاربردی نیس نظرم اینه برای جزیره اون قسمتش که سمت کابینتا هست بهتره کشو بخوره یا لباسشویی تا سینک . ولی خب لباسشویی بخوای بزاری باید لوله کشی کنی که بعدا اگه خواستی جزیره رو برداری خیلی دردسر میشه جاش

...🥀🍂