2777
2789
عنوان

حوصلت سر رفته⁉️ بیآ اینجا هرچی دلت میخواد بگو من میشنوم😘🥰💛

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 151 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته خییییلی خیلی بده بچم دوکیلو وزن کم کرده

نه خواهره من غذاشو ک کامل میخوره خداروشکر 

ولی شبا موقع خواب سر همین ویروس بقدری اذیت میشه که حساب نداره

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

ی‌عذاب‌وجدان‌بدع‌بی‌زحمت‌برم‌درسمو‌بخونم.فقط‌یک‌ساعت‌از‌برنامم‌مونده🤏🏻

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

اره ۶ سال دوسش دارم🥺

میشه یکم بیشتر توضیح بدی کنجکاو شدم🙂

چجوری اخه ۶ سال تحمل کردی واقعا

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

ی‌عذاب‌وجدان‌بدع‌بی‌زحمت‌برم‌درسمو‌بخونم.فقط‌یک‌ساعت‌از‌برنامم‌مونده🤏🏻

میدونی خانوادت چقدر مشتاقن که موفقیتتو ببینن؟

میدونی یه عالمه رقیب داری که الان دارن درس میخونن؟

میدونسی اگه بجایی نرسی همه ی دشمنات از شکستت خوشحال میشن؟

پس بخاطر همه ی اینا پاشو برو اون یک ساعتو تموم کن 

حیفه

نه خواهره من غذاشو ک کامل میخوره خداروشکر ولی شبا موقع خواب سر همین ویروس بقدری اذیت میشه که حساب ند ...

آره انگار شبا چندین برابر میشه

انشالله خب میشن

حس پیدا نشدنی فقط؛ حس مادریه +سختی‌های زندگی، با بچه‌هام قابل تحمله🫶
لطفا همتون گزارش بزنین گناه دارم🥴🤣🤣

گزارش زدم😄

میدونی خانوادت چقدر مشتاقن که موفقیتتو ببینن؟میدونی یه عالمه رقیب داری که الان دارن درس میخونن؟میدون ...

رفتمممم

🥲💘اقاااااا‌میشع‌تاپیکو‌قفل‌نکنی‌بعدا‌بازم‌بگی‌بهم‌اینارو

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

برا من هس همه چیز هستتو یه شهر کوچیک برا یه دختر چه راهی جز کنکور وجود داره؟

شهر منم کوچیکه 

ولی واقعا همه چی کنکور نیست 

باور کن نیست

رفتمممم🥲💘اقاااااا‌میشع‌تاپیکو‌قفل‌نکنی‌بعدا‌بازم‌بگی‌بهم‌اینارو

بله که میشه 

با کمال میل

موفق باشی دختر😘

پسر عمومه اندازه تمام وجودم دوسش دارم💔

بمیرم واسه دلت

۶ سال خیلی زیاده 

خیلی سخته خیلییی

ان شالله که بهش برسی 

ان شالله هرچی خیره واست پیش بیاد عزیزدلم🥺💜