2777
2789
به دل خودت مراجعه کن هیچی قوی تر از حس ششم یه زن نیس

نمی دونم والا از سرکار آمد رف دستشویی صورتش شست رف سوار ماشین شد رف زنگ زدم کجایی گف الان میام رفتم یکی ببینم میام الان گفتم کیو میبی داد زدم الان بیا گف الان میام اما بعد ی ساعت آمد ماشین برادرش برد ک باهم شریکن برادرشم منتظرش بود تا ماشین بیاره رفتم دستشویی مسواکش نکا کردم نزده بود ازش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین کار اینه خودتو نجات بدی چون به خودت میای میبینی داغون شدی

کسی طلاقم نمیگیره من عمرا خودم داغون کنم آنقدر برا خودم خرج میکنم وسایل میخرم تا خراب نشم ولی خوب خدا دلیلم کرده ک تو این جهنم نشیتم

خوب حس ششم نمیخواد خواهر من با همون حس یک و دو میشه استنباط کرد

همیشه وقتی از سرکار نیومد خونه تا موقعی ک می‌رفت سرش تو گوشی بود الان سرش تو گوشی نیست دراز کشیده ک مثلاً سردردم

کسی طلاقم نمیگیره من عمرا خودم داغون کنم آنقدر برا خودم خرج میکنم وسایل میخرم تا خراب نشم ولی خوب خد ...

فقط به فکر سلامت روح و روانت باش شوهرت دیگه اینجوریه خودتم می‌دونی پس اصلا حرص نخور بگرد برو بیا خوش بگذرون . من خودم ۳۱ سالمه جوون هستم شوهرم تو این چند سال کاری با من کرده که الان از نظر روحی داغونم این تابستون بد امتحان بچم می‌خوام جدا شم چون واقعا دیگه کم آوردم 

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹