2777
2789
بخدا خسته شدم از دستش تو که دنبال هول بازی بودی گوه خوردی اومدی منو گرفتی

ببین اگه قصدت طلاق نیست ولش کن اصلا حتی گوشیشم چک نکن خودتو بزن به اون را فکر کن مرده   برا خودت زندگی کن تو هر کاری کنی اون خیانت میکنه پس بهتره با جنگ و دعوا اعصاب خودتو داغون نکنی

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه اینجور مردا عذاب وجدان نمیگیرن .نمونه اش شوعرم خیلی اذیتم میکنه گاهی با خودم میگم خودم رو بکشم چو ...

اوه عمرا بدون کشیدن دردسر طلاق از دستت خلاص میشه غصه ی چی

ببین اگه قصدت طلاق نیست ولش کن اصلا حتی گوشیشم چک نکن خودتو بزن به اون را فکر کن مرده برا خودت زند ...

طلاق گرفتم اومده گوه خوری بنظرت آدم باید چقدر پرو باشه این حرکتو برنه

نه اینجور مردا عذاب وجدان نمیگیرن .نمونه اش شوعرم خیلی اذیتم میکنه گاهی با خودم میگم خودم رو بکشم چو ...

گلم هیچوقته هیچوقت بخاطراینکه اون ناراحت بشه خودتونکش

سعی کن حال الانتوخوب کنی وباچیزایی که لذت میبری حال دلتوخوب کنی

سخته ولی شدنیه

همه چیززندگی که  شوهر نیس

وخدایی که بشددددت کافیست❣
طلاق گرفتم اومده گوه خوری بنظرت آدم باید چقدر پرو باشه این حرکتو برنه

آدمای خیانت کار. هیچوقت دست نمیکشن. شاید دوماه ۴ماه تو جو باشن بگن اینکارو نمی‌کنیم اما دروغ میگن نباید فرصت دوباره داد