2777
2789

بذار اسی

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همه زیبایی دارن به اندازه ولی بعضی ها واقعا زیبان تو این تاپیک ها معمولا اغراق زیاد میشه من برا همین ...

اینجا که همه رو میکوبن کسی ادعا کنه خوشگلم با خاک یکسان شده 😅

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

اسی لطفا بذار

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
دقیقا منم دنبال نظر صادقانه ام

من اهل عکس گذاشتن نیستم 

اما روزی تاپیکی دیدی که نوشته شبیه انجلینام و همه ازم تعریف میکنن بدون منم 

میخوام همه چیو از زیر زبون شون بکشم

کاربری دست 98348نفره

همچنان من نچرال و کم‌ارایشارایش زیاد زشتم میکنه

حالت چشات نازه کشیده هستش😍

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                                                                                         

کسی که نچراله با یه عملی قابل مقایسه نیست ما نظراتمونو اینجوری میدیم😉

دقیقا😍❤️البته اونی ک ی عمل داره باز اوکیه اغراق تو عمل فاجعس و مصنوعی

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️