2777
2789
عنوان

میخام خودمو بکشم نامزد هستم پریود نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 19642 بازدید | 316 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باشه فدات شم، یکم دیگه میجوشونم، اینقدر گرمیجات خوردم حالت تهو دارم

مامانت نمی بینه عزیزم؟

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤

تو عقدی حالا انقدر استرس نداشته باش 

زعفران غلیظ درست کن بخور 

الان یکی تایپک زده با دوست پسرم رابطه کامل دارم عفونت دارم دوست پسرم ناراحت میشه عفونتم میچسپه بهش🤮🤮🤮🤮 راه کار میخواست

جالبه همه ریخته بودن راهکار میدادن بهش که دوست پسرش ناراحت نشه باهاش بهم بزنه یه وقت🤮🤮🤮

تو عقدی حالا انقدر استرس نداشته باش زعفران غلیظ درست کن بخور الان یکی تایپک زده با دوست پسرم رابطه ...

عزیزم تو که خونواده منو نمیشناسی، خونواده همسرمم به شدت تعصبین از اینان که میگن اهنگ گوش کردن حرامه، به نظرت این بچه رو قبول میکنن عمراا

ممنون عزیزم خیالم راحت تر شد اسنقدر غصه خوردم دست و پای سمت راستم سر شده سکته نکنم خوبه

غصه نخور 

البته همه دخترا همینطورین

حتی اگه نامزد نداشته باشن و با پشه ای هم در تماس نباشن

عقب بیافته توهم میزنن درکت میکنم😂

ولی تو نگران نباش من این ماه و ماه گذشته چندین مورد تو همین سایت دیدم تاخیر داشتن بخاطر آبوهوا

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل :)

اسی قبلا هم رابطه داشتین یا این اولین بار بوده؟

دیوونه کجا داره جز در خونه‌ی حسین/ امام حسین همه کَسَم فدات /خودم فدای بچه هات.هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری(گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین/خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین*امام حسین پناه روز سختی و دلواپسی #کس بی کس ها#شکر خدا که در پناه حسینم/عالم از این خوب تر پناه ندارد=ما را بقیه پس زده بودند هزار بار/مارا حسین بود که آدم حساب کرد+عاقبت بخیر بشی بگو حسین_بی نیاز غیر بشی بگو حسین♥️

خیلیا پشیمونم کردن از پستی که گذاشتم اینو بدونین شکوندن دل هم نوع خودتون و نمک پاشسدن یه زخمش چیز جالبی نیست امیدوارم هیچ وقت این اتفاق برا کسی نیفته

چرا مسخره بازی در میاری؟ بچه هم نیستی که پوست پسرته حرکیه خوددانی پاشو بیبی چک بزن یه هفته صبر کنم چه مسخره بازیه؟ بیبی چک منفی شد زعفرون دم کن بخور، اویشن دم من بخور، سیاهدانه پودر کن با عسل قاطی کن بخور پریودت بیاد نیومد برو دکتر ۹۹ درصد حامله نیستی

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
اکس وکراشم اضافه کن ...

اره خخخخخ داخل یه تاپیک یکی زده نامزد بعد ازدواج کرده یه تاپیک دیگه نوشنه نامزد ولی دوستن یکی دیگه هم در مراحل عقد هست باز یکی هم بود با طرف بهم زده بود بعد میگفت نامزدم رفت چیکار کنم.... :/ خلاصه نفهمیدم من خخخ

عزیزم تو که خونواده منو نمیشناسی، خونواده همسرمم به شدت تعصبین از اینان که میگن اهنگ گوش کردن حرامه، ...

خانواده شمام اینطورین؟کنار میای باهاشون راحت ؟

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل :)