2777
2789
عنوان

میخام خودمو بکشم نامزد هستم پریود نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 19642 بازدید | 316 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

72 ساعت بیشتره قضیه برا یک هفته پیشه، خب پس چجوری بقیه با قرص سقط میکنن؟

قرص اورژانسی فکرکردم میگی، 

قرص برای سقط؟؟؟ بابا اول بی بی چک بزن تووووو

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
ببین عزیزم پس بقیه چجور با قرص سقط میکنن؟ اگه پریود نشدم پس چه غلطی کنم؟

الان میتونی بری بیرون؟ یا نامزدت میتونه یه بی بی چک بخره بیاره بده بهت؟ اعصابمو خراب کردی دختر

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
یک هفته دیگه صبر میکنم بعدا استرسم بیشتر میشه اینجوری

حالا فعلا یه بی بی بزن نصف استرست بریزه هفته دیگه هم میزنی باز

الان میتونی بری بیرون؟ یا نامزدت میتونه یه بی بی چک بخره بیاره بده بهت؟ اعصابمو خراب کردی دختر

میخام یکم دیگه صبزکنم اخه فکر اونم خیلی درگیر کردم، بعد هکیشه میومد خونمون بهم سر میزد الان یک هفتست خیلی بام سرد رفتار میکنه حتی مامانمم فهمیده

من تا حالا فکر میکردم هر دوش یکیه، تا حالا نه خ یدم نه از نزدیک دیدم

رابطه بدون دخول چطوری فکزمیکنی باردار شده باشی؟؟