2777
2789
عنوان

وای خدا پسرم کلاس چهارمه یعنی هیچی از ریاضی متوجه نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 95 پست
جالبه اگه بچه باهوش باشه به مادرش رفته ، کند ذهن باشه به باباش !!

اقایون ب حرف اومدن 😂😂😂😂نه من زیاد ریاضیم خوب نبود پسرم عالیه 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

تو ایتا ،کلاس مجازی هست زیادم گرون نیست

من برای پسر بزرگم که هفتمه گرفتم 

چهارم زیاد چیزی نداره

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینکه به کی رفته که مهم نیست بالاخره هرکس ویژگی خوب و بد داره 

براش معلم خصوصی بگیرین یا اگه نمیشه خودتون مبحثو تو نت سرچ کنین و فیلم آموزششو براش بزارین یا اگه متوجه نمیشه خودتون نگاه کنین براش توضیح بدین بالاخره همه که تو همچین خوب نیستن یکی ریاضیش خوبه یکی نقاشیش

از چندسالگی جلوی تلوزیون بوده یا گوشی استفاده کردهچند ساعت درروز؟پسر منم چهارمه،فصل یک ودو رو کامل ب ...

گوشی خیلی  کم همین الانشم زیاد اهل گوشی نیست، ولی تلویزیون چرا از دو سالگی به بعد زیاد دیده

اینکه به کی رفته که مهم نیست بالاخره هرکس ویژگی خوب و بد داره براش معلم خصوصی بگیرین یا اگه نمیشه خو ...

من خودم دبیرم خواهر مشکل توضیح دادن من نیست من سابقه تدریس تو همه پایه ها  رو دارم

گوشی خیلی کم همین الانشم زیاد اهل گوشی نیست، ولی تلویزیون چرا از دو سالگی به بعد زیاد دیده

هوش بچه به مادرش میره

وقتی تلوزیون میبینی فعالیت مغز کمتر از وقتیه که خوابیدی

بعد دوسالگی،باید جهان اطرافشو می‌شناخت و تجربه های جدید به دست می‌آورد، باهر فعالیت جدید،یه سیناپس تو مغزش ایجاد میشد

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
اینکه به کی رفته که مهم نیست بالاخره هرکس ویژگی خوب و بد داره براش معلم خصوصی بگیرین یا اگه نمیشه خو ...

تا کلاس دوم خوب بود ریاضیش،  از سوم ریاضیش ضعیف شد که معلم خوبی نداشتن امسال مدرسشو عوض کردم معلمش خوبه ولی ضعف سوم خودشو داره نشون میده

من خودم دبیرم خواهر مشکل توضیح دادن من نیست من سابقه تدریس تو همه پایه ها رو دارم

عه خب پس خداروشکر خودتونم میتونین باهاش کار کنین ولی خیلی اذیتش نکنین درسته باید برخورد بشه حتما چون بچه ها سواستفاده میکنن ولی خب دیگه هرکس یه توانایی داره خداروشکر خودتونم معلم هستین با بچه ها در ارتباطین

عه خب پس خداروشکر خودتونم میتونین باهاش کار کنین ولی خیلی اذیتش نکنین درسته باید برخورد بشه حتما چون ...

تو بقیه درساش کاملا خوبه، ولی خوب حداقل تا دیپلم باید با این ریاضی باشه

درست میگی هوش هم ارثی به باباش رفته از این مورد شانس نیاوردی تو چیزای دیگه استعداد نداره مثلا پسر من نقاشیش عالیه،واین که پارسال پسر من چهارم بود واقعا چهارم سخت اصلا قابل قیاس با زمان ما تیست،شما که ریاضیت عالیه بشین با پسرت حسابی کار کن تا پایش قوی بشه رهاش نکن صبوری کن خیلیا مثل من که ریاضیم خوب نیست وانسانی بودم مجبورم همش منت همسرمو بکشم که بیاد باهاش ریاضی کار کن واین بدتره

گوشی خیلی کم همین الانشم زیاد اهل گوشی نیست، ولی تلویزیون چرا از دو سالگی به بعد زیاد دیده

بچه های حالا هوشاشون بدنیست تمرکز ندارن وبازیگوشن واین که معلم خصوصی فایده نداره به اندازه مادر دلسوز نیست سرسرکی درس میده

بچه های حالا هوشاشون بدنیست تمرکز ندارن وبازیگوشن واین که معلم خصوصی فایده نداره به اندازه مادر دلسو ...

افرین فکر می کنم تمرکز نداره یه چیز دیگه هم همش عجله داره که فقط تموم بشه و بره، حالا درسای دیگش فقط یک نگاه میندازه من تعجبم چطوری یاد میگیره همشو هم بلده ازش می پرسم

من اعصابم دیگه نمی‌کشه واقعا بچه کوچیک هم دارم کار بیرون

تابستون خیلی تلاش کردم بیاد ریاضی سوم باهاش کار کنم نمیومد اگه تلاش کرده بود الان وضع بهتر بود

درست میگی هوش هم ارثی به باباش رفته از این مورد شانس نیاوردی تو چیزای دیگه استعداد نداره مثلا پسر من ...

تابستون تمام تلاشمو کردم بیاد ریاضی سوم کامل باهاش کار کنم نیومد اگه یع ذره تلاش کرده بود الان وضع اینطور نبود

درست میگی هوش هم ارثی به باباش رفته از این مورد شانس نیاوردی تو چیزای دیگه استعداد نداره مثلا پسر من ...

کتاباشون واقعا سخته دلیل این همه پیچیدگی رو نمیفهمم، به خدا بچه های الان کمتر از دوره ما باسوادن