2777
2789
عنوان

وای خدا پسرم کلاس چهارمه یعنی هیچی از ریاضی متوجه نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 95 پست
نه درسا رو پیچیده کردن اتفاقا بچه های این دوره باهوشن

باهوش نیستن، امکانات زیاد شده ما فک میکنیم اونا باهوش شدن!

یه تست هوش ساده از یه جامعه ۱۰۰ نفرشون بگیری اوج فاجعه رو می بینی! (تنبلیشون که دیگه هیچی!)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما با وجود تحصیلات هیچ کجا نخوندید که هر شخص در زمینه ای هوش و استعداد مختص به خودش را داره 

هیچ کس کم هوش نیست هر شخص به شیوه ای درک یک موضوع براش رسا و قابل فهم میشه 

بعد ریاضی ملزم به تکرار و تمرین داره 

ریاضی پایه چهارم یک مقدار مباحث سنگین تری داره 

که نیاز به تکرار و تمرین بیشتری هست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
پسر من بقیه درس هاش مشکلی نداره تو ریاضی افتضاحه دقیقا مثل شوهرم، من ریاضی به جای معلممون درس می داد ...

اها پس زیاد بهش سخت نگیر دست خودش نیست

منم ریاضی از همون اول جالب نبود الانم متنفرم از ریاضی ولی ازقضا معلم ابتداییم و مجبورم ریاضی هم درس بدم

چهارم یخت ترین ریاضی رو داره من همه پایه ها بجز سوم درس دادم

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔
حتما استثنایی هم هست، مطلق که نیست

خواهرچقدر همدردیم پسرمنم کلاس چهارمه سه روزه پدرم دراومد 60تا تقسیم چکشی براش حل کردم اخریادنگرفت🥺

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
تنها نیستیمنم همیشه درسام 20 بود الان دخترم هیچی یاد نمیگیره چون به شوهرم رفتهدیکته های من همه 20 در ...

برای نوشتن دیکته،خیلی مهمه که روخوانی زیاد از روی درس داشته باشه

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

براش معلم بگیر 

منم درسهام خوبه اما بخوایم عادلانه قضاوت کنیم درسهای امروزی یکمقدار برای بچه‌ها سنگین هست 

مثلا تقسیم ما یک مدل داشتیم اینا حداقل از ۳ روش پیچیده دارن تقسیم میکنن 

بنظرم حق دارن کمی لنگ بزنن 

و اینکه اصلاااا بادرسهای زمان خودت مقایسه نکن الان پیچیده تر هست   

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲

از چندسالگی جلوی تلوزیون بوده یا گوشی استفاده کرده

چند ساعت درروز؟

پسر منم چهارمه،فصل یک ودو رو کامل باهاش حل کردم

هرروز چندتا سوال از اون فصل‌ها بهش میدم برای دوره

یه صفحه هم فصل ۳ رو باهاش کار میکنم

اینم همش عجله داره بره بازی،بی دقت تمومش میکنه میره 

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
خواهرچقدر همدردیم پسرمنم کلاس چهارمه سه روزه پدرم دراومد 60تا تقسیم چکشی براش حل کردم اخریادنگرفت🥺

هر چند الان اوج عصبانیتم ولی کتاباشون واقعا سخته، اگه این کتابا دوره ما بود تا دیپلم هم نمی رفتیم

چه اهمیتی داره ریاضی بلد نباشه ؟ براش معلم حضوری یا آنلاین بگیر باهاش کار کنه رابطه تون رو بخاطر همچین چیزی خراب نکن همین که بتونه در حد قبولی رد کنه بره کافیه واقعا ، حتما استعدادش توی یه چیز دیگه ست خب ، سنتی رفتار نکن مگه عهد بوقه که بچه رو بخاطر درسی که فهمش براش سخته دعوا کنی ؟ ببین چه استعداد های دیگه ای داره اونا رو پرورش بده و تمرکزت رو بذار روی اونا و اونا رو شکوفا کن 

هیچ رشته و درسی هم به دیگری ارجحیت نداره بچه ت ممکنه هوش ریاضیش پایین باشه و در عوض هوش های دیگه ش قوی باشه مثلا هوش موسیقیایی هوش درون نگر هوش اجتماعی و... باید دید استعدادش چیه تمرکزت رو بذاری که روی اونا سرمایه‌گذاری مالی و زمانی کنید 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁