2777
2789
عنوان

دوستم با ی مرد متاهل دوس شده

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 56 پست
دوستم ۲۲ مرده ۴۰

اوه اوه این از۲۲سالگی انقدر وضعش خرابه و خبره اینکاراس

به چهل سالگی برسه چی میشه؟؟

کاش خدا تمام ادمای کثافت(زن و مردم نداره)از رو زمین برداره

اگه تونستی برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم بایه زنی رابطه داشت بهش گفته بود زنو بچه دارم ولی براش مهم نبوده نمیدونم اینا چی تو ذهنشون ...

ذات خراب و ذهن بیمار و لقمه حروم که باهاش بزرگ شدند

وگرنه آدم خوانواده دار و حسابی سمت زن و مرد متاهل نمیره

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

این دخترایی که میرن سراغ مرد متاهل همون دختر بچه های لوس و بیخودی هستن که به اسباب بازی داغون بقیه حسادت می کنن

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

بابا اصن معنی نداره دوستی با مرد متاهلمرده اگه خیلی میخوادش یا عقدش کنه یا زنشو طلاق بده بیاد اینو ب ...

شماها چه ساده این اون دختر دنبال نتیجه و ازدواج نیس که دنبال تیغ زدنه اخه پسرای ۲۳،۴ ساله پولی ندارن دخترا میوفتن دنبال مردای سن بالا.   اکثر مردا هم که تا یه دختر جوون میبینن میگن زنمون و دوس نداریم و از اول ازدواجمون زوری بود و ...

به دوستت بگو خودت هم یه روز ازدواج کنی ، دوست داری این اتفاق برای خودت بیفته؟؟ 

پس خودت رو بذار جای زن اون آقا و تصمیم بگیر که میخوای با اون آقا ادامه بدی یا نه؟ 

اگر دوستت به حرفت گوش نکرد و خواست ادامه بده ، به نظرم شما ازش دوری کن. 

شماها چه ساده این اون دختر دنبال نتیجه و ازدواج نیس که دنبال تیغ زدنه اخه پسرای ۲۳،۴ ساله پولی ندارن ...

میدونم😂

منظورم این بود اگه واقعا همو میخوان راهش اینه دیگه

وگرنه زنم به خودش نمیرسه و.... بهونه شونه

اگه خیلی از زنت متنفری یا طلاقش بده یا زن دوم بگیر😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

رابطتتو‌باهاش‌قطع‌کن

منم‌دوستم‌همین‌بود‌کلا‌علاقش‌‌این‌بود‌و‌اصلا‌حرف‌گوش‌نمیدادمنم‌گفتم‌زورع‌اونو‌ندارم‌زورع‌خودمو‌ک‌دارم‌دیگه‌باهاش‌درارتباط‌نیستم

ایناذاتشون‌اینه

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"