2777
2789
حس میکنم دودلی راجب ی چیزیو می‌ترسی ی اتفاق بیوفته

کل ادمای دنیا اینو راجبشون بگی میگه واااای از کجا فهمیدی مشکل دارم🫠🫠🫠

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سبزه آفرین.بچه ها حس ششمی پیدا کردم بگیریدشششش😂😂

عاااا😂

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

Mبهم حسی داره؟

عاقا بخدا یه چیز چرت گفتم😅

اصلا معتقد نیستم🙃

عاااا😂

حست میگه منو عشقم کی بهم میرسیم؟؟

کلا حست درمورد رابطمون چیه؟

بعد از ۱۰ سال هنوز بهم نرسیدیم😔نمیدونم چه حکمت و قسمتیه🙂 انشاالله همه عشقا بهم برسن و خوشبخت بشن منو عشقمم بهم برسیم و خوشبخت بشیم🙏🥹💜✨🖇️
میشه بمنم‌‌ بگید دوباره میشه یا نه؟🥲

عزیزم ن حس شیشم ن معتقدم همینجوری یه چیزی گفتم،رنگایی که بیشتر مردم تو پاییز زمستون میپوشن سبز یا قرمز و جیگری این چیزاس منم همینطوری گفتم🫠

حست میگه منو عشقم کی بهم میرسیم؟؟کلا حست درمورد رابطمون چیه؟

لنتیا دونه دونه توضیح بدم😂

چرت پروندم به خدا😘