2777
2789

شغل نامزدم چی میتونه باشه؟

حوصلم سر رفته 

شمام دوست داشتید عکس بذارید حدس بزنیم 

گارد گیرا از همین الان تاپیکو ترک کنن ممنونم 😂😂😂🌸🤪

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عکس نامزدت میزاری?

عزیزم ببخشید ولی اول باید اجازه بگیرم 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

مهندس؟

وکیل؟

پلیس؟

حامی حیوانات🌱 دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑                                                                                کوروش‌بزرگ♡داریوش‌بزرگ♡مهرداد♡خشایارشاه♡نادرشاه♡آریوبرزن♡سورنا♡دیاکو♡آرش‌کمانگیر♡آتوسا♡یوتاب♡

پریشب چرا یهو وسط تاپیک غیبتون زد

کدوم تاپیک؟

عزیزم ببخشید ولی اول باید اجازه بگیرم

😂😂

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

هردوتونو بزار

خودم و میذارم نامزدم باید اجازه بگیرم 

بزار اسی من تازع اومدم سایت. ب عشق تاپیکت موندم الا😂

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

کدوم تاپیک؟

یبار نمیدونم تو بودی یا ن فککنم گفتی پلیسه درسته؟

اگه تونستی یه ایراد ازم بگیر

خوابیدم