رژیم کتوژنیک رو گفتن زود لاغر میکنه اگه با فستینگ باش ورزش نمیتونم بیرون برم سرم به شدتت شلوغه میتونم طناب بزنم یا خونه ورزش کنمنظری دارید کمک کنید کیا کاهش وزن زیادی رو تجربه کردن
استارتر چجوری با چه روشی و در چند مدت اینقدر کم کردی؟
تو یه سال با رژیم کتوژنیک بعد نباید اخه بشنگی رژیم کتوژنیک رو که نتاسفانه نامزد کردم مجبورم کردن بخورم شکستم بعد رفتم سراغ فستیک که با درسم جور نشد بعد رژیم کانادایی+حرص و جوش درس و زندگی کم کردم ولی استپ کردم میخوام کتوژنیک رو با فستگی ترکیب کنم باید لباس عروس مورد علاقه رو بپوشم استرس دارم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بدنسازی نیمتونم تنبلی تخمدان دارم ضرر داره به خاطر افزایش هورمون تستوسترون بدنم مردونه تر میشه
🤨🤨🤨😐 تا حالا سالن بدنسازی پاتو نذاشته نه؟!
نگران نباش دقیقا جوری مربی برنامه میده که باسن و سینه و فرم بگیره کمر باریک شه. فقط باشگاه ررست و حسابی برو ی جای الکی با دو تا دستگاه درب و داغون نری
هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
یک سال رژیم کتوژنیک بعد ول کردم رفتم سراغ فستگی بعد رژیم کانادایی کلا رژیم +حرص و جوش
عالی بودی
ما شاالله به ارادت
ان شاءالله ب وزن دلخواه برسی با سلامتی کامل
ب نام آن که آفریـــد مرا و برای عشق زیـــبایــم ترا خدای مهربانم دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم برای آفرینش فرشته ای دوست داشتـــنی چـــون مـــــادر و آرامشی کــــه در آغوشش قرار داد ــــی امضای دوست تعلیق شده melikaj20051982هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
🤨🤨🤨😐 تا حالا سالن بدنسازی پاتو نذاشته نه؟! نگران نباش دقیقا جوری مربی برنامه میده که باسن و سین ...
نه من دوسال کار میکردم ولی دریغ از یک گرم کاهش وزن بدنمم فرم زودمیگیره ولی عضله ای تر میشدم با اون هیکلم کار میکردم شبیه هادی چوپان میشدم اخرش که دکتر تغدیه گفت هورمون مردانه یکم بالاست ورزش سبک بکن بدسازی نرو بعدش نرفتم افتادم تو دور لاغری