2777
2789
عنوان

دوستان عروسیم‌نزدکیه چیکار‌کنم‌کاهش وزن سریع داشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 45 پست
استارتر چجوری با چه روشی و در چند مدت اینقدر کم کردی؟

تو یه سال با رژیم کتوژنیک بعد نباید اخه بشنگی رژیم کتوژنیک رو که نتاسفانه نامزد کردم مجبورم کردن بخورم شکستم بعد رفتم سراغ فستیک که با درسم جور نشد بعد رژیم کانادایی+حرص و جوش درس و زندگی کم کردم ولی استپ کردم میخوام کتوژنیک رو با فستگی ترکیب کنم باید لباس عروس مورد علاقه رو بپوشم استرس دارم

🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چند روز تو هفته فست میکردی

هر روز ۱۶/۸گاهی بعد ۱۲ روز دوروز مثلا ول میکردم باز شروع میکردم

🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
میخوام ۳۰ کیلو کم کنم تابستونه ان شالله

خوبه هم رژیم از دکتر تغذیه بگیر هم بدنسازی برو هردو باهم‌ تا تابستون عالی میشی.

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
پوستت شل وافتاده نشده؟

نه اب رو زیاد مصرف میکردم تاثیر گذاره نمیزاره شل بشه 

خوبه هم رژیم از دکتر تغذیه بگیر هم بدنسازی برو هردو باهم‌ تا تابستون عالی میشی.

بدنسازی نیمتونم تنبلی تخمدان دارم ضرر داره به خاطر افزایش هورمون تستوسترون  بدنم مردونه تر میشه

دمت گرم چطور ۶۰ کیلو کم کردی دختر

نوشتم برا دخترا بخونید

این چطوری کم کردی خوبه به منم بگو

نوشتن برا دخترا بخونید

وای مثلا اومده سوال بپرسه به جواب برسه،حالا داره جواب سوال ماها رو میده به جواب برسیم

😂😂😂😂وای خیلی خوب بود راه های زیادی برا لاغری دارم فقط چون قبلا زیاد لاعر کردم حس میکنم انگیزم نمیاد از اینورم استرس دارم‌باید لاغر کنم

بدنسازی نیمتونم تنبلی تخمدان دارم ضرر داره به خاطر افزایش هورمون تستوسترون بدنم مردونه تر میشه

🤨🤨🤨😐 تا حالا سالن بدنسازی پاتو نذاشته نه؟! 

نگران نباش دقیقا جوری مربی برنامه میده که با‌سن و سین‌ه و فرم بگیره کمر باریک شه. فقط باشگاه ررست و حسابی برو ی جای الکی با دو تا دستگاه درب و داغون نری

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
یک سال رژیم کتوژنیک بعد ول کردم رفتم سراغ فستگی بعد رژیم کانادایی کلا رژیم +حرص و جوش

عالی بودی 

ما شاالله  به ارادت 

ان شاءالله  ب وزن دلخواه برسی  با سلامتی کامل

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
🤨🤨🤨😐 تا حالا سالن بدنسازی پاتو نذاشته نه؟! نگران نباش دقیقا جوری مربی برنامه میده که با‌سن و سین ...

نه من دوسال کار میکردم ولی دریغ از یک گرم کاهش وزن بدنمم فرم زودمیگیره ولی عضله ای تر میشدم با اون هیکلم کار میکردم شبیه هادی چوپان میشدم اخرش که دکتر تغدیه گفت هورمون مردانه یکم بالاست ورزش سبک بکن بدسازی نرو بعدش نرفتم افتادم تو دور لاغری

عالی بودی ما شاالله به ارادت ان شاءالله ب وزن دلخواه برسی با سلامتی کامل

ان شالله

نه من دوسال کار میکردم ولی دریغ از یک گرم کاهش وزن بدنمم فرم زودمیگیره ولی عضله ای تر میشدم با اون ه ...

من فکر میکنم مربیبت کارشو بلد نبوده