2777
2789

مغز مثل شن کویره هر روز یه شکلیه هر چیزی روش بنویسم فرداش دیگه بهش اعتقاد ندارم

هر وقت میخوام به خدا رو بیارم افسردگی شدید میگیرتم 

هر وقت میخوام برنامه مو کامل انجام بدم افسردگی میگیرتم

فرض کن آدمی باشی که به هیچی اعتقاد نداره و به همه چی اعتقاد داره، یه حرف میتونه به آسمون بکشونتش یه حرف بزنتش زمین

کسی که از ترک شدن و طرد شدن میترسه و با هر دعوا و جنگی تو دهنش اینه که نکنه فلانی منو تنها بزاره

کسی که یه روز حزب شیطانه یه روز حذب خدا و هر روز حذب باد

خدای من چرا دردی رو بهم میدی که طاقت تحمل کردنش رو ندارم

چرا انقد من رو حساس آفریدی چرا من باید انقدر هر چیزی روم تاثیر بزاره هم زشتی هم زیبایی زندگی 

خدایا چرا منو از یه بچه توی شکم مادرش هم ظریف تر آفریدی 

خدایا چرا انقدر باید توی ذهنم با خودم درگیر باشم خدایا چرا باید همیشه عذاب وجدان داشته باشم چرا از زندگیم لذت نمیبرم اگرم خوشحالم ته دلم پوچه چون به هیچ چیزی اعتقاد ندارم به تو اعتقاد دارم ولی نه اعتقاد واقعی فقط از داستانایی که درباره عذابهات شنیدم میترسم 

من الان از ته دلم میخواد به ارامش برسم ولی نمیرسم 

به همه چی فکر میکنم چرا باید به همه چی فکر کنم 

چرا هیچی خوشحالم نمیکنه هیچی هیچی برام ارزشی نداره 

خدایا دلم برای خودم میسوزه تا کی اینطوری باشم 

خدایا فلجم می افریدی ولی اینطوری نه عقب مونده میافریدی ول اینطوری نه 

پس کی میاد اون روزی که از خوشی گریه کنم

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

ادم افسرده باشه تو زندگیش بدبخت باشه فقیر باشه ولی حد اقل به یه چیزی تو زندگیش باور داشته باشه 

یه چیز کوچیک 

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا آخه این همه پوچی از کجا میاد مگه میشه هییچ کاری آدم لذت نبره به چه گناه واقعا

شما هم اینطوریید؟

من شاید لذت سطحی ببرم ولی همیشه ته دلم میگم خب که چی چی شد الان

افسردگی خودش پیش پوچی نعمتی حساب میشه حد اقل آدم از یه چیزی ناراحته دلگیره یه چیزی حس میکنه ولی تو پوچی ...