2777
2789
عنوان

این یعنی مسخرم کرده منظورش چیه

67 بازدید | 8 پست

یه نفری همکلاسیمه بعد یه قضیه ای شد برگشت باتعجب بهم گفت اکس دارییی(با تعجب پرسید چون منو درحدی نمیدونه که دوس پسر داشته باشم) 

قیافش یطور بود شاخ دراورده بود منم گفتم نه

بعد گذشت چندوقت بعد یهو یه اسم پسر خیلی قدیمی(الان هیچکی چنین اسمی نیست) گفت کیه این 

منم گفتم نمیدونم بعد گفت مگه اکست نیست 

این رفتاراش یعنی چی 

من اول به خودم نگرفتم بعد دوستم گفت داشت مسخرت میکرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب ایشون زندگیش فقط تو پسر و اکس و نکست میچرخه خیلی ارزش نداره باهاش رفاقت کنی

مغزش تُهیه!دنبال یه ادم درست درمون باش باعث پیشرفتت بشه 

اگه تونستی برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌹

خب ایشون زندگیش فقط تو پسر و اکس و نکست میچرخه خیلی ارزش نداره باهاش رفاقت کنیمغزش تُهیه!دنبال یه اد ...

اصلا رفیقم نیست هیچ صنمی با یارو ندارم 

ولی یه جاهایی زیادی گوه خورده فقط این نبوده بعدم من هیچوقت با یارو بد رفتار نکردم هی با خودم گفتم بیخیال جوابشو نده  حالا تازگیا ایشون واسه من قیافه هم میگیره 

حالا بماند که من چه چیزایی از دوست پسرش میدونمو دهنمو باز نمیکنم

اصلا رفیقم نیست هیچ صنمی با یارو ندارم ولی یه جاهایی زیادی گوه خورده فقط این نبوده بعدم من هیچوقت با ...

اصلا اهمیتی نده بهش،اگه باهات حرفم زد یکم نگاهش کن انگار نمیفهمی چی میگه بعد بگو ببخشید من وقت ندارم و برو

اگه تونستی برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌹

اصلا اهمیتی نده بهش،اگه باهات حرفم زد یکم نگاهش کن انگار نمیفهمی چی میگه بعد بگو ببخشید من وقت ندارم ...

بعد جالبه دارم با یه نفر دیگه حرف میزنم یهو اون جوابمو میده با لحن تیکه دار 

یا اصلا تو چیزایی که بهش مربوط نمیشه دخالت میکنه 

من تا الان کاریش نداشتم اره باید ازین به بعد ادم حسابش نکنم