2777
2789
عنوان

دوستان یه سوال در مورد ایدز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 38 پست
ولی دستکش سیلیکونی بخر برا کارت هم بهتر وامن تره هم خیالت راحت سیلیکونی بدون پودر برا تزریقاتم ازین ...

ولی من دیدم طرف یه دستکش و واسه هزار نفر استفاده میکنه😑

امروز شنیدم یه ناخن کار که یه نفر که ایدز داشته رفته پیشش و وسایلشو تمیز نکرده باعث شده کلی آدم درگیر بشن 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره اگر خون شما و خون ایشون تماس داشته باشن میگیری، یا اگر دست آلوده رو به دهنت بزنی، یا توی رابطه ج ...

بنظر شما واکسن بزنیم باعث میشه اصلا نگیریم؟

یا اگه بگیریم شدنش کمتره؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ولی من دیدم طرف یه دستکش و واسه هزار نفر استفاده میکنه😑امروز شنیدم یه ناخن کار که یه نفر که ایدز دا ...

بله خیلی خطریه 

نه دستکش پلاستیکی ازینا که نازکه استفاده کن من یه دکتر میشناسم از قبل از کرونا خیلی قدیم حتی میخواست فشار ادمو بگیره ازونا دست میکرد مینداخت دور انقد خوشم میومد از بهداشتش

👻
بله خیلی خطریه نه دستکش پلاستیکی ازینا که نازکه استفاده کن من یه دکتر میشناسم از قبل از کرونا خیلی ق ...

ما دکتر میریم اصلا دست شون‌ نمیکنن 

یه بار رفتم پیش یه تجربی منو بابام باهم دندونامونو خوب کردیم حس کردیم دستکش عوض نکرد بابام بعد من دندوناشو اوکی کرد و لثه ش یه عفونت شدید گرفت حس میکنم به خاطر همون بود 

یا شاید وسایلش کثیف بود نمی‌دونم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ما دکتر میریم اصلا دست شون‌ نمیکنن یه بار رفتم پیش یه تجربی منو بابام باهم دندونامونو خوب کردیم حس ک ...

اره باید بهشون بگی وتذکر بدی 

من حتی برای این زیر اندازا که میندازن برا معاینه مثلا برای بچه و.. تذکر میدم 

تمام حواسمم هست دندونپزشکی میرم عوض کنه دستکشو 

خودت باید تذکر بدی معلومه بعضیا گاون خوب دور از جون

👻
ایدز که واکسن نداره داره مگه؟ اچ پی وی گارداسیل داره که فقط در صورت رابطه جنسی منتقل میشه

تو گوگل سرچ کن میگه hiv همون ایدزه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ویروس ایدز دو ثانیه توی هوای آزاد زنده می مونه فقط خون به خون منتقل میشه هپاتیت بزاق دهانم میشه از 400هزار نفر یه نفر ایدز داره هپاتیتم واکسنشو من 1سالونیم پیش سه تا بود ماهی یکی زدم،احتمالش یک درصده اینی که میگی بهشم فکر نکن 

اقاهستم مشاوره ناراحتی روحی روانی اعصاب در خدمت هستم