من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ولی من دیدم طرف یه دستکش و واسه هزار نفر استفاده میکنه😑امروز شنیدم یه ناخن کار که یه نفر که ایدز دا ...
بله خیلی خطریه
نه دستکش پلاستیکی ازینا که نازکه استفاده کن من یه دکتر میشناسم از قبل از کرونا خیلی قدیم حتی میخواست فشار ادمو بگیره ازونا دست میکرد مینداخت دور انقد خوشم میومد از بهداشتش
بله خیلی خطریه نه دستکش پلاستیکی ازینا که نازکه استفاده کن من یه دکتر میشناسم از قبل از کرونا خیلی ق ...
ما دکتر میریم اصلا دست شون نمیکنن
یه بار رفتم پیش یه تجربی منو بابام باهم دندونامونو خوب کردیم حس کردیم دستکش عوض نکرد بابام بعد من دندوناشو اوکی کرد و لثه ش یه عفونت شدید گرفت حس میکنم به خاطر همون بود
ویروس ایدز دو ثانیه توی هوای آزاد زنده می مونه فقط خون به خون منتقل میشه هپاتیت بزاق دهانم میشه از 400هزار نفر یه نفر ایدز داره هپاتیتم واکسنشو من 1سالونیم پیش سه تا بود ماهی یکی زدم،احتمالش یک درصده اینی که میگی بهشم فکر نکن
اقاهستم مشاوره ناراحتی روحی روانی اعصاب در خدمت هستم