خودم همیشه پریل میگیرم ولی این سری فروشنده گفت پریل نبرین کیفیتش مثل قبل نیست من گوش ندادم پریل برداشتم الان میبینم راست گفت بنده خدا اصلا کف نمیکنه مثل قبل😑شما چی استفاده میکنین که راضی هستین میخوام هم تمیز بشوره هم کف کنه و هم بوی خوبی داشته باشه😌😍
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خستهم کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
گاهی اوقات ممکنه تقلبی باشه. من جدیدا پریل گرفتم خوب بود. ولی قبلا از یه فروشگاهی یه شامپو گرفته بودم که ارزونتر از جای دیگه بود. وقتی داخلش رو دیدم کلا رنگ و کیفیتش فرق داشت و فهمیدم تقلبیه.