2777
2789
عنوان

خواهر زادم یازده سالش هست فقط کمکش کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1762 بازدید | 93 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بهش روغن کرچک بدین یا زیتون ، شکمش رو ماساژ بدید در جهت چرخش عقربه های ساعت، اگر میزاره بهش شیاف بیزاکودیل بده بزاره داخل مقعد ، براش سوپ یا آش درست کن بخوره ، مایعات زیاد بخوره   آب ولرم بهتره 

یه دکتر هم بره 

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊

الو بهش بده زیااااده زیاد

انجیر خشک فوووق العادس 

کلی بخوره یهو دسشوییش میگیره 

شکمشو رو به پایین ماساژ بده رودش ب کار بیوفته

شربت ملین تو داروخونه زیاده

آبِ میوه هایی مث پرتقال و ..  ولی سیب و انار و موز و خرمالو ب هییییچ وجه

طناب زدن بالا پایین پریدن 

قبل دسشویی هم حتتتما بگو موقع دسشویی کردن دور مقعدشو ماساژ بده ک اروم اروم بیاد و قبلش دور مقعدشو چرب کنه شکاف نیوفته   وگرنه تا همیشه زخم میمونه

Be brave!  And strong...

استارتر بهش استرس نده استرس بدتره

ارومش کن 

نترس من ده روز نرفتم دستشویی ولی روده ام ترک خورد

دقیقا هم همین یازده ده ساله بودم

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

الو بهش بده زیااااده زیادانجیر خشک فوووق العادس کلی بخوره یهو دسشوییش میگیره شکمشو رو به پایین ماساژ ...

اره ماساژ از گوشه راست شکم به سمت بالا و بعد چپ و بعد پایین در جهت حرکت روده

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

دم نوش گل محمدی و برگ سنا خیلی خوبه

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤
ببخشید ببخشید میگه انگار مدفوع دم مقعد سفت گیر کرده

بهش بگو نترسه. بره دستشویی..(ایرانی باشه.نه توالت فرنگی)  بجای زور زدن زیاد نفس عمیق بکشه..مثلا ۵دقیقه بشینه.واطراف مقعد رو بادست اروم ماساژ بده.... البته امشب بهش انجیر خیس خورده. لواشک.واخر شب سیب با پوست بخوره

پارسا پسرمامان😍
بردمششیاف داده نمیزنه که این دختررر

حتما باید شیاف کنه وگرنه خییییلی درد میکشه.

یا با کره یا روغنی اون ناحیه رو چرب کنه .

یبار یه نفر گفت کره رو مثل شیاف گذاشتم و حتی زخم هوم خیلی خوب بهبود داشت