2777
2789
عنوان

خواهر زادم یازده سالش هست فقط کمکش کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1762 بازدید | 93 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقط باید ببرین دکتر 

خطرناکه ۶ روز 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

انار دونه سفیدش سفت میکنه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

یبوست داره خواهر منم جدیدا گرفته خیلی اذیته اوایل خیلی میترسید 

هنوزم میترسه ...

شیاف بزارید براش یکی که باهاش راحت تره و بهش اطمینان بیشتری داره با حرف ارومش کنه براش بزاره یه ۱۰ دقیقه بمونه سریع همش خالی میشه راحت میشه گناه داره 

ی سری غذاهارو نباید بهش بدید 

ماست و تخم مرغو و برنج و ... 

تحقیق کنید ببینید چیا مضره 

خواهر من خیلی بی دلیل الان نزدیک ی ساله یبوسته دائم همش اذیته دکترم بردیم گفتن مراعات کنید فقط 

فقط شیاف از داروخونه بگیر 

دیگه کار از انجیر و روغن زیتون و انار و آلو و... گذشته فایده نداره 

اگرم برگ سنا داری یه لیوان دم کن بهش بده 

روده هاش خدایی نکرده میترکه ها

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

بره حمام زیر دوش بشینه 

شکمش رو ماساژ،بده 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

عزیزم شش روزه     قرص وشیاف   خطر ناکه    ممکنه باعث  

درد بیشتر وپیچ خوردن روده   بشه    

نباید بزارین  این مشکل طولانی بشه   

چرب کردن مقعد  خوردن اب زاد وکره  و___  شاید خوب بشه