2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان چجوری خوب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 45 پست

لاغر کن

شکر رو حذف کن

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اصلاح سبک داشتم خیلی زود جواب گرفتم مخصوصا تایم خوابمو اوکی کردم

عزیزم میشه توضیح بدی دقیقن چکار کردی

زندگی اگر زیبا میبود :) با گریه آغاز نمیشد...!                          غم ما داستان روزگار بود،ن پسر مردم...

اره دکتر بهم گفت سونو داخلی انجام دادم.. اما فردا پسفردا دوباره میرم ببینم دارو میده یا نه

بله دارو میده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
میشه عزیزم بگی چی کار کردی

فست فود و غذای چرب نخوردم،شبا زود قبل ۱۰ میخوابیدم،استرسمو کنترل کردم،یه ماه رفتم باشگاه،دکتر بهم یه ورق دوفامد داد گفت ماه بعد بیای ولی دیگه نرفتم،کلا خیلی رو مخم بود مریضیم اوایل ،ولی تصمیم گرفتم بیخیال بشم تا ۴۰ روز نمازمو خوندم و چله گرفتم و واگذار کردم به خدا

درست بعد ۴۰ روز پریود شدم،من تابستون این مشکل برام پیش اومد ولی خداروشکر دیگه مشکلی ندارم و سر تایمش پریود میشم.

خدا الهی به همه سلامتی بده علی الخصوص شما گلم🌹

من خوشبخت ‌ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨‍💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨‍👩‍👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️                           □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️‍🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️
فست فود و غذای چرب نخوردم،شبا زود قبل ۱۰ میخوابیدم،استرسمو کنترل کردم،یه ماه رفتم باشگاه،دکتر بهم یه ...

زود خوابیدن واقعا موثره؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
اخه تو اصلاح سبک هیچ چیزی آدم نمیتونه بخوره.. شما چی میخوردی واسه ناهار و صبحانه عزیزم و اینکه چه سا ...

من فقط فست فود رو با غذای چرب ترک کردم بقیه چیزارو میخوردم،شبا تا قبل ۱۰ خوابیدم،فقط بین یک ماه تا ۴۰ روز رعایت کن قول میدم خوب شی منکه خداروشکر خوب شدم البته بیخیالشم شدم سپردم دست خدا

انشالله خدا بهت سلامتی بده عزیزم🌹

من خوشبخت ‌ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨‍💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨‍👩‍👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️                           □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️‍🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️
زود خوابیدن واقعا موثره؟

خیلی خیلی مؤثره عزیزم